Food photography by Stefanie Spoelder

Binnenkort zal de Puur Deliz website aangevuld worden met prachtige food photography van alle gerechten.

Food photography voor Puur Deliz! Vaak hebben we zitten denken hoe we de Puur Deliz website kunnen verbeteren. Naast dat de functionaliteit natuurlijk erg belangrijk is, moeten de visuels er natuurlijk ook mooi uit zien. We hebben van veel happy customers de feedback gekregen dat ze het erg jammer vinden dat er geen foto’ s van de gerechten op de website staan. Mede hierdoor hebben we besloten een erg getalenteerde food-fotografe te vragen deze foto’ s voor ons te maken.

Deze fotografe is Stefanie Spoelder! Zij heeft alle prachtige foto’ s gemaakt voor “Kijkje in de keuken – het kookboek van Twentse restaurants” en zal nu dus ook de foto’ s gaan maken voor Puur Deliz! Wij zijn echt super blij met deze samenwerking en verheugen ons er ook al ontzettend op.

Wij hopen dat deze foto’ s gaan helpen in het verbeteren van onze website. Ook hopen wij dat deze foto’ s jullie gaan helpen bij het maken van een keuze bij je bestelling. Waar je nu vaak misschien nog denkt; wat is het? Hopen we dat je straks denkt, wow dat ziet er lekker uit, dat ga ik bestellen!!

 

Food photography by Stefanie Spoelder

Ben je nieuwsgierig naar het werk van Stefanie? Klik hier om alvast een kijkje te nemen op haar website!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.