Okay, we gaan voor zuurdesem met karamel en chocolade ♥ Ik wil even beginnen met te zeggen dat ik het echt fantastisch vind hoeveel interesse er is in het bakken met zuurdesem! Wow! Voor wie nog niet gestart is met zuurdesem kan mijn eerdere blogjes erbij pakken: ‘het zuurdesem starter stappenplan’ en ‘van zuurdesem starter naar zuurdesem […]
♥ I love slow food ♥ Jullie kennen me onderhand al wel goed genoeg om te weten dat ik een groot fan ben van slow food! Er was dan ook geen andere manier voor mij om te gaan voor low en slow bij het recept voor deze lamsbout. Voor ons Kerstdiner heb ik gekozen voor een […]
Vitello Tonnato Bij de meeste van jullie is dit heerlijke Italiaanse gerecht wel bekent. Vitello tonnato oftewel kalfsmuis met een tonijn salsa. Je ziet het regelmatig ergens op de kaart staan, soms klassiek, soms met een twist en soms wordt de plank ook volledig mis geslagen. Heel erg jammer. Maar als dit gerecht goed wordt […]
Volg ons op Facebook!
Puur Deliz nieuwsbrief
Google’s RecaptchaV3 is actief op deze site
GooglePrivacy Policyand Terms of Service apply
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen verbonden account.
Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.