Italiaans Deeg

Home is where the heart is….

Ik vind het wel weer tijd voor een Puur Deliz update! Want afgelopen donderdag was het moment dan echt daar. De overdracht van ons huis en daarmee zijn we nu dus officieel huis-loos. Het was even heel raar. Alle beslissingen die we genomen hebben komen op zo’n moment samen. Ik had verwacht dat het wel echt even een ‘momentje’ zou zijn, maar naast dat het even heel bizar was, was dat het ook echt en niet meer of minder.

Normaal gesproken verhuis je naar een ander huis. Wij verkochten bijna al onze ‘bezittingen’ en wat er van over bleef, ging deels naar de opslag en deels naar mijn ouders. Het voelt voor nu als een soort van bevrijding. En met die bevrijding komt er in onze hoofden heel veel ruimte vrij om nieuwe ideeën uit te werken, om nog meer te dromen en heerlijk creatief aan de slag te gaan.

En nu?

Op mijn vorige blogje kreeg ik veel reacties met de vragen; gaan jullie op Sardinië werken of zes weken vakantie vieren? En wat gaan jullie doen na die zes weken op het eiland?

Wij proberen nu dan ook steeds te zeggen dat we vanaf volgende week op reis gaan, in plaats van te zeggen dat we op vakantie gaan. We gaan namelijk ook niet zes weken op vakantie. Naast dat ik aan de slag ga voor de Food Travels en met het derde recepten magazine, heeft Han natuurlijk ook zijn werk als consultant nog. We willen een beetje af van het idee vakantie ‘nodig’ te hebben. We gaan ervoor om ons leven zo in te richten, dat we afstappen van het week versus weekend idee en door de dag heen werk, rust en ontspanning flexibel met elkaar afwisselen. Nou moet ik heel eerlijk zeggen, dat we ons leven al wel een beetje zo ingericht hadden. Dit natuurlijk voornamelijk door hoe ik met Puur Deliz werkte. We denken dus dat we hier ook op Sardinië wel vrij makkelijk onze draai kunnen vinden.

Ik ga ook proberen jullie in alles mee te nemen met wat we op Sardinië gaan doen, via blogjes maar voornamelijk via de Stories op Instagram. Naast heel veel food gerelateerde stories, ook heel veel tips en do’s & don’ts  voor op het eiland. Ook ga ik jullie proberen zo te verleiden, dat jullie deze zomer al een plekje reserveren voor de Food Travels van volgend jaar 😉

En wat we dan gaan doen na die zes weken op Sardinië?

Ja dat is nog een klein beetje onduidelijk. We komen eerst terug naar Enschede, dit heeft voornamelijk met de schoolplicht van Raff te maken (ja ik bedoel echt schoolplicht, dat is namelijk wat we in Nederland hebben…… geen leerplicht, maar een schoolplicht. Stuur me gerust een berichtje als je hier meer over wil weten), maar ook met het feit dat voor de manier waarop wij willen leven er vanuit de ‘regeltjes’ geen mogelijkheden zijn. We moeten dus heel goed en voorzichtig gaan uitzoeken hoe we alles precies gaan doen. Maar deze uitdaging pakken we met beide handen aan en we gaan echt DE manier vinden om dit allemaal voor elkaar te krijgen!

Naast dat we dit allemaal gaan uitzoeken, staat er ook al weer een fotoshoot in de agenda voor het derde magazine en natuurlijk de release van het derde magazine. Begin ik ook aan het vierde magazine (vierde magazine???? JAAAAA), waarvan ik het thema en de release nog even geheim hou. Natuurlijk ga ik ook verder met de voorbereidingen voor de Food Travels en ik wil dan ook gaan starten met de promo hiervan.

Het idee is wel om richting eind oktober in ieder geval weer voor even Enschede te verlaten. Waar we dan naar toe gaan, is nog even een vraagteken. Dit is dus afhankelijk van die schoolplicht van Raff, maar natuurlijk ook met die hele C-ellende. To be continued dus………… maar nu eerst vrijdag richting Sardinië 🙂

Super leuk als jullie ons blijven volgen op ons grote avontuur!

Een andere vraag die me een aantal keer gesteld is, is hoe het zit met de magazines als we op Sardinië zitten….

In eerste instantie had ik dus aangegeven dat er deze zomer wel magazines besteld konden worden, maar dat we deze dus niet zouden verzenden. Nou kreeg ik van de geweldige lieve Maud van Pure by ME het aanbod dat zij de magazines wel kon gaan versturen. Zo ontzettend lief! Ik heb haar aanbod aangenomen, dus jullie kunnen ook deze zomer de magazines gewoon bestellen.

Nu al meteen een magazine bestellen? Klik dan hier.

Italiaans deeg

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij geen nieuwtjes missen? Schrijf je dan hieronder op de pagina in voor de Puur Deliz nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen!

Tot snel!!

Liefs,
Silvia

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.