puur deliz wat de pot schaft

Zelf lekker uitgebreid koken of toch eten bestellen?

Neem jij nu meer de tijd om lekker uitgebreid te koken? Of ben je nu juist 88x zo druk, met thuis werken, het huishouden, homeschooling voor de kids enzevoort enzevoort en bestel jij nu juist vaker eten?

Voor iedereen die te druk is of gewoon geen zin heeft om te koken…… hierbij ons nieuwe weekmenu!

Oh ja, en het Paasmenu staat ook online! Hiervoor kun je nog t/m donderdag 9 april een bestelling plaatsen! Maar vol=vol, bestel dus snel! Wil je het paasmenu bekijken? Click dan hier.

Ook aankomende week zijn we er voor jullie op de maandag, dinsdag en donderdag. En zijn de volgende gerechten te bestellen:
Maandag 6 april: Lumaconi Tonno e Mozzarella voor €9,50 per persoon

Dinsdag 7 april: Ziti funghi e crudo al forno voor €8,75 per persoon (dikke holle spaghetti met champignons en prosciutto crudo)

Donderdag 9 april: Lasagna voor €7,50 per persoon of de Anellini Siciliani voor €7,25 per persoon.

Liever een vegetarisch gerecht? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Bovenstaande maaltijden zijn uit te breiden met Focaccia en een kleine salade voor €3,50 per persoon. Alleen focaccia is ook mogelijk voor €2,25 of alleen een kleine salade voor €2,50 per persoon.

Als dessert deze week, heerlijke Bigné con crema pasticcera (Huisgemaakte Italiaanse soesjes met patisserie creme). 10 stuks per portie voor €8,50

Vol=Vol, wacht dus niet te lang met bestellen!

Zit jouw favoriete gerecht er deze week weer niet tussen? Laat het me even weten en ik ga kijken of het mogelijk is om deze toe te voegen aan het menu van volgende week.

Bestellen kan per email naar info@puurdeliz.nl, via Instagram of Facebook messenger of telefonisch/whats app op 0642220351.

Wij blijven graag zoals de afgelopen weken contactloos bezorgen (gratis bezorging). Betaling per betaalverzoek (tikke) zoals jullie van ons gewend zijn.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

#Staysave #stayhealthy #stayhome

Tot snel en alvast een fijn weekend!

Groetjes,

Silvia

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.