puurdeliz sardinie werkvakantie

Zoals je op de Puur Deliz website misschien al hebt gelezen zijn we t/m 19 augustus gesloten. We gaan op (werk)vakantie naar Sardinië!

Dit prachtige Italiaanse eiland midden in de Middellandse zee is mijn tweede thuis! Hier heb ik als kind en puber bijna al mijn zomers doorgebracht en ook nu probeer ik ieder jaar (ook al is het maar voor een paar dagen) terug te gaan! Hier geniet ik van het heerlijke warme weer, het strand, de rust, de natuur……. en natuurlijk van al het heerlijke eten 😉

Dit jaar hebben we besloten om 2 weken te gaan en er een soort werk-vakantie van te maken! Dus naast het genieten van de tijd met Raff en alles wat Sardinië te bieden heeft, ga ik ook op zoek naar nieuwe recept-ideeën, ingrediënten en producten die ik voor Puur Deliz kan gaan gebruiken! Verder wil ik jullie meenemen op deze (culinaire)reis die we gaan maken door hierover te bloggen en Instagram te vullen met smakelijke filmpjes en foto’s!

T/m 19 augustus kun je dus geen bestellingen plaatsen, maar heb je vragen dan zijn wij via telefoon, Whatsapp, Facebook en email gewoon bereikbaar!

Reis jij met ons mee?

Ciao!

puurdeliz sardinie werkvakantie

 

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.