weekaanbieding puur deliz parmigiana di melanzane

Wat de pot schaft!

Wij krijgen vaak te horen dat jullie het jammer vinden dat er niet op de dag zelf besteld kan worden. Velen denken er ‘s ochtends pas aan wat er die avond gegeten wordt. Dit snappen we heel goed en daarom zijn we aan de slag gegaan om een passende oplossing te vinden!

En die oplossing is er nu!

Vanaf volgende week dinsdag 16 januari starten we met “Wat de pot schaft” en dit gaan we een aantal weken lang, 1x per week testen! Bevalt het jullie goed, dan breiden we het hoogstwaarschijnlijk uit naar 2 of misschien zelfs 3x per week!
Hoe werkt het?
Via een whats app kun je je opgeven voor “Wat de pot schaft”. Je krijgt dan (zolang je wil) iedere dinsdagochtend tussen 07.30 en 08.00 uur een whats app van Puur Deliz met het gerecht voor die avond. Je hebt dan tot 10.00 uur de tijd om te reageren met Ja, ik wil voor …… personen.
Het gerecht kan dan die avond vanaf 16.00 uur opgehaald worden, of vanaf 17.15 uur bezorgd worden.

Heb jij die dag geen interesse dan doe je helemaal niks. Door je in te schrijven voor “Wat de pot schaft” ben je dus niet verplicht om voor die dag ook te bestellen! Afmelden voor de wekelijkse whats app kan natuurlijk ook ten allen tijden.

Geïnteresseerd? Geef je dan snel op door een whats app te sturen naar 0642220351 met de tekst: Wat de pot schaft! Je krijgt ter bevestiging van je aanmelding een berichtje van ons terug! Geef jij je voor maandag 15 januari op dan krijg je van ons 10% korting op je eerste “Wat de pot schaft”-bestelling!

Heb je nog vragen over deze nieuwe dienst dan horen wij dat natuurlijk graag! Mail ons op info@puurdeliz.nl of stuur een bericht naar 0642220351.

Tot snel!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.