wat de pot schaft op donderdag

Is de donderdag bij jullie thuis ook altijd zo’n ge-ren en gevlieg en heb je vaak geen tijd om een lekkere maaltijd op tafel te zetten? Meld je dan nu aan voor ‘Wat de pot schaft’ op donderdag!

‘Wat de pot schaft’ op dinsdag is een echt succes gebleken! Op dinsdag kun je je op dit moment ook niet meer aanmelden want we zitten vol. Daarom beginnen we vanaf 1 februari met ‘Wat de pot schaft’ op donderdag!

Is voor jouw de donderdag ook zo’n dag waar je tijd en handen te kort komt? En je hierdoor vaak niet de maaltijd op tafel kan zetten die je graag zou willen? Dan is dit misschien wel de oplossing voor jou!

Hoe werkt het?
Via een whats app kun je je opgeven voor “Wat de pot schaft”. Je krijgt dan (zolang je wil) iedere donderdagochtend tussen 07.30 en 08.00 uur een whats app van Puur Deliz met het gerecht voor die avond. Je hebt dan tot 10.00 uur de tijd om te reageren met Ja, ik wil voor …… personen. Het gerecht kan dan die avond vanaf 16.00 uur opgehaald worden, of vanaf 17.00 uur bezorgd worden.

Heb jij die dag geen interesse dan doe je helemaal niks. Door je in te schrijven voor “Wat de pot schaft” ben je dus niet verplicht om voor die dag ook te bestellen! Afmelden voor de wekelijkse whats app kan natuurlijk ook te allen tijden.

Geïnteresseerd? Geef je dan snel op door een whats app te sturen naar 0642220351 met de tekst: Wat de pot schaft donderdag! Je krijgt ter bevestiging van je aanmelding een berichtje van ons terug!

Let op!
Aanmeldingen voor de dinsdag gingen erg hard, dus ik verwacht dat ook de donderdag snel zal gaan. Meld je dus snel aan! Wil jij eigenlijk toch graag op dinsdag ook een berichtje ontvangen? Laat mij dit dan ook even weten, dan zet ik je op de wachtlijst. Zodra er een plekje vrij is op dinsdag, krijg je van mij een berichtje met jouw aanmelding!

Heb je nog vragen over deze nieuwe dienst dan horen wij dat natuurlijk graag! Mail ons op info@puurdeliz.nl of stuur een bericht naar 0642220351.

Tot snel!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.