De kraamtijd, wat zijn het toch bijzondere dagen vol liefde, blijdschap, adrenaline, slaap te kort en het gevoel alles te willen eten wat los en vast zit, maar er gewoon geen tijd voor te hebben.

Alle mama’s en papa’s kennen het vast wel. Die eerste weken zijn zo bijzonder, maar ook best heel vermoeiend. Je komt vaak handen te kort. De eerste dagen gaan vaak nog wel met hulp van de kraamverzorgende, maar daarna gaan er vaak bepaalde zaken bij in schieten. En tja, dat is nou vaak datgene waar we het meeste zin in hebben. ETEN!!! 

Afgelopen zomer tijdens de vakantie, las ik een stuk over een initiatief in het zuiden van het land over het perfecte cadeau voor een kraamvrouw…… en dat was dus een maaltijd. En heel toevallig bestelde kort daarna een vaste klant een maaltijd voor haar broer en schoonzus, die net bevallen was. Ik ben best wel bijgelovig dus ja, dat vat ik natuurlijk meteen op als ‘teken’ dat ik hier iets mee moet doen! 

Want hoe leuk is het als je naast heel veel baby spulletjes ook een maaltijd cadeau krijgt tijdens die eerste drukke weken van het ouderschap 🙂 dat je die heerlijke pasta alleen even in de oven hoeft te schuiven, op het moment dat het jou uitkomt. En hoe lekker is het dat er dan ook een frisse salade met homemade focaccia bij zit, die je alvast wandelt met baby op de arm kunt eten, terwijl je op de pasta wacht! 

Dus mommy en daddy to be….. als jullie gevraagd wordt wat jullie graag zouden willen als cadeau naast alle baby spulletjes, zeg je nu dus een Puur Deliz maaltijd 😉 

En voor alle familie en vrienden die dit cadeau dus moeten regelen 🙂 hebben we een hele bijzondere actie! Want bestel jij tussen nu en 30 november een maaltijd* voor een kraamvrouw en vul jij kortingscode: ‘babytime’ in, dan vullen wij jouw bestelde maaltijd aan met een salade en homemade focaccia.

En om deze actie nog even extra in de schijnwerpers te zetten, koppelen we er een super leuke winactie aan!!!

Ken jij of ben jij die aanstaande kraamvrouw die dit jaar nog gaat bevallen? Laat het mij dan weten door haar (of dus jezelf) te taggen in het bericht op Facebook of op Instagram. Op die manier maakt zij (of jij dus) kans op een complete maaltijd voor 2 personen incl hoofdgerecht naar keuze, een salade, homemade focaccia en een klein dessert tijdens de kraamweken, wat wij natuurlijk gratis komen bezorgen**! 

Ik ben benieuwd naar alle reacties!! Op zondag 14 oktober maken we de gelukkige mommy-to be bekend!

 

 

 

*Bij bestelling van een hoofdgerecht voor minimaal 2 personen

**Gratis bezorging alleen van toepassing in de zones waar we bezorgen. Check hier voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.