Life begins at the end of your comfortzone…
Al weer ruim een week verder sinds ons vertrek richting Sardinië! Oh wat is het hier heerlijk! Stiekem of misschien toch niet zo stiekem, zijn we toch wel heel erg blij dat we gegaan zijn!
We zijn weer thuis! Soms moeilijk uit te leggen, hoe je een intens verlangen kunt hebben om ergens te zijn. Ik vertel ook vaak dat er hier op het eiland ook een bepaalde geur is, en als ik dat ruik dan weet ik dat ik thuis ben!
Op Instagram hebben jullie het één en ander al wel voorbij zien komen over hoe we de afgelopen dagen doorgebracht hebben! Voornamelijk met eten en naar het strand gaan 🤪🤣 en ooooh wat zijn we toch lekker aan het eten! En ooooooh wat is het fijn om een paar uurtjes op het strand door te brengen!
Jullie zullen je vast ook afvragen hoeveel we nu merken van de hele Corona toestand hier op Sardinië! Zoals jullie in mijn vorige blog al hebben kunnen lezen, is Sardinië relatief niet al te zwaar getroffen door het virus. Hierdoor zijn ze hier wel heel voorzichtig om ook te voorkomen, dat het hier alsnog zo erg wordt. In openbare ruimtes, winkels enz is het verplicht een mondkapje te dragen en om het winkelcentrum in te komen wordt zelfs je temperatuur gecheckt. Verder is het eigenlijk allemaal heel ontspannen en rustig. Aan de mensen hier merk je niet veel en zijn ze over het algemeen niet heel angstig. Met uitzondering van de mensen die zelfs in de auto een mondkapje dragen!
Mocht je dus je vakantie geannuleerd hebben en nu toch twijfels hebben om toch nog op pad te gaan….. je kan me gerust een berichtje sturen voor tips, do’s & don’ts hier op Sardinië!
Een week verder alweer…..
Afgelopen week heb ik al een aantal gerechten van mijn food-to-eat lijstje afgestreept 🙂 en ik moet dan ook goed plannen, om alles te kunnen eten! We zijn al twee keer bij Pizzeria Su Stunnu geweest. Hier hebben ze echt de beste pizza die je ooit zult eten! In niet eens een week tijd lijkt twee keer iets overdreven, maar dit kwam meer omdat mijn ouders zaterdag aankwamen en zij daar ook graag wilden gaan eten en tja dan gaan we wel mee hoor! Volgende week voor vertrek gaan we nog een keer!
Verder kan ik het Zuppa Inglese ijs al afstrepen, de tagliatelle carbonara met de Sardijnse guanciale. Het heerlijke belegde broodjes op het strand van Torre Grande, de Sardijnse salsiccia(worst) vers en gedroogd, het Sardijnse brood Coccoi en de Viola aubergines. Nieuwsgierig naar wat we de aankomende dagen gaan eten? Volg Puur Deliz op Instagram en bekijk de Stories!
Ook zijn we al aardig op weg de stranden-bucketlist af te strepen. De afgelopen dagen hebben we de stranden van San Giovanni di Sinis, Torre Grande en Maimoni bezocht! Aankomende week pakken we nog een aantal andere stranden om de lijst compleet te maken!
Deze ochtend staat eerst de markt van Ales op het programma! Hier koop je de lekkerste en meest verse groente en fruit! Check het op Instagram!
Fijne dag en tot snel!
Ciao!!!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!