Geweldig! Wat was onze eerste ‘Wat de pot schaft’ een groot succes!

Gisteren zijn we begonnen met ‘Wat de pot schaft’ en wat was het een groot succes! Super dat de oplossing die we gevonden hebben niet alleen in theorie goed klinkt, maar ook in de praktijk goed werkt!

Vorige week dinsdag hebben we dit “nieuwe concept” binnen Puur Deliz via Facebook bekend gemaakt en de positieve reacties en aanmeldingen stroomden binnen. Ben jij nog niet bekent met dit nieuwe concept of wil je de details nog even doorlezen, klik dan hier.

In de maand januari gaan we nog even door met alleen de dinsdag, maar we zitten er al sterk aan te denken om vanaf februari uit te breiden, met de donderdag erbij. Super toch? Dit gaan we ook doen, omdat we wat betreft aanmeldingen voor de dinsdag al bijna vol zitten. Wil jij dus op dinsdag nog gebruik maken van ‘Wat de pot schaft’ meld je dan nog snel aan door een whats app bericht te sturen naar 0642220351 met als tekst ‘Wat de pot schaft’.

Wij vinden het altijd erg handig om feedback te krijgen over onze producten en diensten. Heb jij gisteren een whats app ontvangen en/of besteld met ‘Wat de pot schaft’? Laat dan bijvoorbeeld op Facebook een beoordeling achter en vertel jouw vrienden en familie wat jij van Puur Deliz vind! Je kunt ons natuurlijk ook altijd laten weten welk gerecht jij heel graag bij ‘Wat de pot schaft’ voorbij ziet komen? Of zou je bijvoorbeeld ook graag een salade of dessert erbij willen bestellen? Wij zijn benieuwd!

Groetjes,

Silvia

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.