Puur Deliz lumaconi weekaanbieding

Ok Monday….. let’s do this!

Vanaf vandaag komen we iedere maandagochtend met een newsflash. Hierin kun je lezen over onze laatste nieuwtjes, de nieuwe weekaanbieding, maar ook bijvoorbeeld over dagen dat de maaltijdenservice gesloten is ivm bijvoorbeeld een catering.

Deze maandagochtend beginnen we met de Sardijnse borrelplank. Wij hebben natuurlijk uit Sardinië het één en ander mee terug genomen. Een aantal van deze heerlijkheden kun je terug vinden op de Sardijnse borrelplank met pane carasau, salsiccia Sarda, pecorino Sardo en Sardijnse olijven! Deze borrelplank staat niet op de kaart, maar is te bestellen door een mailtje te sturen naar info@puurdeliz.nl. Wees er snel bij, want deze borrelplank is al een aantal keer verkocht en op=op!

Puur Deliz Sardijnse borrelplank

De weekaanbieding van deze week zijn onze heerlijke Lumaconi tonno e mozzarella! Ondertussen een echte favoriet geworden! Deze reuze pastaschelpen zijn perfect als ovengerecht en om gevuld te worden met pittige tonijn. Uniek in Enschede, dus bestel snel! Voor de weekaanbieding-prijzen klik je hier.

Puur Deliz lumaconi weekaanbieding

Heb je onze laatste blog -de achtergebleven wormen-kaas, eilandliefde en meer- al gelezen over onze werkvakantie op Sardinië? Hier vind je ook meteen de links naar de andere blogs!

Ons laatste nieuwtje op deze maandagochtend is dat de maaltijdenservice aankomende vrijdag 25 augustus en zaterdag 26 augustus gesloten is ivm een catering. De abonnementen zullen wel gewoon door gaan. Mocht je toch heel graag willen bestellen, stuur dan een mailtje naar info@puurdeliz.nl.

Voor nu wensen wij jullie een hele fijne week!

Puur Deliz eilandliefde

The best thing about memories is making them!

Ondertussen zijn we al weer twee dagen terug in Nederland. Een vrij koud welkom met regen en het temperatuur verschil is groot! Dat is wel weer even wennen! Maar we kijken terug op een heerlijke vakantie en realiseren ons weer hoe groot onze eilandliefde voor Sardinië is!

Puur Deliz eilandliefde

Naast de meest prachtige stranden, de warme cultuur en ongerepte natuur, is op Sardinië één van onze grootste passies te vinden. En dat is de liefde voor lekker eten! Ook dit jaar hebben we weer volop genoten van alle heerlijkheden die op eiland te vinden zijn. Ook al hoort Sardinië natuurlijk gewoon bij Italië, is het eigenlijk een klein landje op zich zelf met een hele eigen cultuur en taaltje, maar vooral ook met eigen producten en gerechten.

Neem bijvoorbeeld het Sardijnse biertje Ichnusa, de Sardijnse ricotta ravioli, de Sardijnse amaretti, Pardulas (Sardijnse ricotta cakejes) de Sardijnse nougat (Torrone Sardo), Malloredus ofwel Gnocchetti Sardi ( Sardijnse pasta) maar ook de traditionele salsiccia Sarda (Sardijnse worst met venkel) de pecorino (schapenkaas) en de olijven. Al deze producten laten je het typische Sardinië proeven, een smaak die je laat zien hoe authentiek dit gedeelte van Italië is.

Puur Deliz eilandliefde

Puur Deliz eilandliefde Puur Deliz eilandliefde

Natuurlijk hebben we het één en ander meegenomen om met Puur Deliz nog een lekker gerecht/product aan te bieden, zoals bijvoorbeeld Sardijnse honing van een imker uit Villa Sant Antonio om heerlijke Torrone Sardo te maken.

Puur Deliz eilandliefde

Wat we wel op Sardinië achter gelaten hebben is de Casu Marzu (wormen-kaas), na een paar dagen vond Han de geur toch echt te extreem worden en stond het hem echt tegen om deze kaas mee te nemen. De geur was ook echt heel erg heftig geworden en ik ben dan ook blij dat we het achter gelaten hebben, want als de hele auto er naar geroken had, weet ik niet hoe ik thuis aangekomen zou zijn. Voor alle fans die dus graag deze kaas hadden willen proeven……… Bezoekje aan Sardinië dan maar 😉

Had je nog niet alle blogjes gelezen, zoals die dus van de Casu Marzu? Hieronder alle blogjes onder elkaar:
* Hitte & Heerlijkheid
* Over verboden Sardijnse delicatessen
* Verboden Sardijnse delicatessen deel 2
* Het Italiaanse ontbijt
* Sardijnse zaligheid

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te lezen en misschien zelf ook inspiratie hebben op kunnen doen voor misschien wel een vakantiebestemming en/of lekker eten!

We gaan de aankomende weken met veel nieuwtjes komen, dus houd vooral de website en Social Media in de gaten!

Fijne zondag!!!

 

 

Mijn laatste blog op Sardinië!

Onze laatste 4 dagen op dit prachtige eiland brengen we weer door in Villa Sant Antonio. Hier kunnen we weer genieten van het pure Sardijnse leven en zaligheid! Geen toerisme, back to basic en genieten van pure producten!

Ons huisje is aan de rand van het dorp met echt een schitterend uitzicht! Hier heb ik dan ook heel wat middagjes doorgebracht, genietend van de rust en de prachtige omgeving!

Puur Deliz zaligheid

Hier in de tuin steekt mijn vader een hele ouderwetse BBQ aan (er staat ook een nieuwe Weber, maar die vindt hij maar niks) met heerlijk lokaal vlees! Doordat er hier op het eiland vrij weinig grootschalige veehouderijen zijn en de dieren een eerlijker (voorzover het eerlijk kan) leven hebben, smaakt naar mijn idee het vlees hier veel lekkerder!

Puur Deliz zaligheid

Nu we weer in het dorp zijn gaan we ook op zoek naar lokale wijn en honing. De honing komt hier van een imker uit het dorp en met deze honing verwacht ik dat de Torrone Sardo die ik zelf maak, nog lekkerder is! Wacht dus niet te lang met bestellen! Voor de wijn gaan we naar een oude kennis van mijn vader. Omdat hij verschillende wijnen maakt (van verschillende druiven) moet er natuurlijk geproefd worden! De gekozen wijn mogen we zelf tappen!

Puur Deliz zaligheid Puur Deliz zaligheid

Vooral de oudere generatie hier is nog voor een groot gedeelte zelfvoorzienend. De meeste mensen hebben een stuk grond met bijvoorbeeld olijfbomen (voor de olijfolie) fruitbomen (appel-, peren-, sinaasappel- en vijgenbomen, een uitgebreide moestuin. Maar ook eigen kippen voor de eitjes en schapen voor het vlees en om van de melk kaas (pecorino en ricotta) te maken. Ook zie je dat er tussen buren nog veel aan ruilhandel gedaan wordt. Ik vind het zelf prachtig om te zien dat met de hele industriële en digitale revolutie die er geweest is en met onze consumptiemaatschappij en 24-uurseconomie, er in Europa toch ook nog plekjes zijn waarin het leven nog simpeler is, en misschien ook wel eerlijker en meer puur. Sardinië is dan ook één van de vijf blauwe zones ter wereld, waar de mensen gezonder en langer leven. Hier kun je er meer over lezen.

Nu we ook weer hier in het binnenland zitten en meer thuis eten is het ook tijd voor de echte Sardijnse Ravioli gevuld met ricotta en spinazie! Doordat er hiervoor ricotta van schapenmelk gebruikt wordt krijg je een andere bijzondere smaak. In Nederland is deze ricotta praktisch niet te vinden. Daarom kunnen we deze ravioli thuis in Nederland ook niet maken.

Puur Deliz zaligheid Puur Deliz zaligheid

Natuurlijk moeten we ook terug naar Pizzeria Su Stunnu in Laconi. Vorige week viel ons de pizza een beetje tegen. Wij denken zelf dat dit door de warmte kwam. Gelukkig heeft de extreme hitte plaats gemaakt voor iets aangename zomerse temperaturen en hopen we dat de pizza’s weer net zo lekker zijn! Gelukkig worden we niet teleurgesteld en is het weer heerlijk! De bodem is weer super dun en je proeft die bijzondere smaak van de houtoven! We kunnen het niet laten en gaan de avond voor we het eiland verlaten ook weer terug!

Puur Deliz zaligheid IMG_3231

Wij nemen weer afscheid van dit prachtige eiland vol heerlijkheid! We brengen nog 2 dagen door aan het Lago Maggiore voor we terug rijden naar Nederland! Daar gaan we de laatste inkopen doen voor Puur Deliz!

Ciao!

Puur Deliz zaligheid

Puur Deliz Italiaans ontbijt

Cappuccino, café of een café macchiato?

You love it or you hate it! Je kent het wel, je bent op vakantie in Italië en dan wordt je wakker met zin in een ontbijtje en wat tref je dan in je hotel, B&B of agriturismo? Juist ja, koekjes, taart en cake! Het typische Italiaanse ontbijt!

Puur Deliz Italiaans ontbijt

In Nederland zijn de meesten van ons niet gewent zo te ontbijten. Een boterham met hartig of zoet is gebruikelijk, maar koekjes of cake in je koffie dompelen niet! En zeker op vakantie zien de meesten graag een uitgebreid continentaal ontbijt met broodjes, croissantjes en eitjes!

Puur Deliz Italiaans ontbijt

I love it!!!! Thuis doen we een kopje sterke koffie (gemaakt met percolator) met eventueel een koekje en voordat we op strand gaan liggen, stoppen we bij een barretje voor cappuccino’s en paste (gevulde zoete croissants of gevulde soort van oliebollen of gevuld bladerdeeg). Je ziet in Italië in de ochtend dan ook altijd de barretjes al vollopen met locals die buiten de deur ontbijten! Dat is hier heel gebruikelijk en wij gaan dan ook graag mee met dit gebruik! Zelf ben ik gek op de gevulde paste met patisserie crème, maar je kunt ze ook krijgen met jam of chocolade.

Puur Deliz Italiaans ontbijt

Wat hier dan wel heel ongebruikelijk is, maar ik zonder schaamte doe, is na 12.00 uur ’s middags cappuccino drinken! Koffie met melk is namelijk voor het ontbijt! De rest van de dag hoor je gewoon koffie te drinken! Maar ooooooooh wat zijn de cappuccino’s hier lekker! Ik kan er echt geen genoeg van krijgen! Ze weten hier altijd de perfecte balans te vinden tussen koffie, melk en schuim! Ik trek me er dus niks van aan als ze denken; daar heb je die gekke toeristen weer!

Puur Deliz Italiaans ontbijt

Maar laten we eerlijk zijn met alle zoete verleidelijke heerlijkheden die je hier kunt krijgen, past die cappuccino te goed! In ieder dorp Kun je wel een “pasticceria” vinden, vaak gecombineerd met een broodbakker. Waar je de allerlekkerste paste, koekjes en kleine gebakjes kunt kopen. Om jullie even een idee te geven welke verleidingen ik iedere dag hier moet proberen te weerstaan, hier dan enkele foto’s!

Puur Deliz Italiaans ontbijt IMG_2936 Puur Deliz Italiaans ontbijt Puur Deliz Italiaans ontbijt

Lukt het jou om deze verleidingen te weerstaan?

En wat vind jij van het Italiaanse ontbijt?

Puur Deliz Italiaans ontbijt

Puur Deliz genieten

Wake up every morning with the thought that something wonderful  is about to happen…….

Hoe mooi is het dat je op vakantie altijd van alle kleine dingen al intens kunt genieten! Daar waar je thuis vaak de tijd niet neemt ( of hebt ) om bij deze kleine dingen stil te staan en gewoon te genieten, kan dit op vakantie vaak wel! Maakt dit je vakantie zo speciaal? Of is het wel echt die ene bestemming?? Ik geloof vooral het eerste, maar een bijzondere bestemming kan dit natuurlijk nog meer versterken!

PuurDeliz genieten

Wij hebben net een kleine week door gebracht in Torre Grande en daar ontzettend genoten! Torre Grande is een klein maar gezellig kustplaatsje waar we normaal vanuit het dorp altijd al naar toe rijden. Het is niet het aller mooiste strand, maar je hebt er een gezellige boulevard, barretjes om cappuccino te drinken en het zeewater heeft een aangename temperatuur en is erg rustig, wat vooral met kinderen erg fijn is. Via AirrBnB heb ik voor deze vakantie hier een appartement gehuurd, omdat het voor ons met Raff toch iets prettiger was om niet iedere dag op en neer te moeten rijden. Een ander groot voordeel hier zijn alle visrestaurants en een geweldig ijssalon waar iedere dag het ijs op locatie vers bereid wordt!

Puur Deliz genieten

Gezien dit ook één van de weinige ijssalons hier in de regio is waar ze Zuppa Inglese ijs maken, moet ik hier natuurlijk flink misbruik van maken
:-). En zo heb ik hier dus iedere dag een Zuppa Inglese ijsje gegeten! Absolute heerlijkheid!!! De tweede dag hebben ze me flink laten schrikken toen ik de bak met mijn favoriete ijs niet zeg staan! Nee heb je en ja Kun je krijgen, dus toen ik vroeg of ze toevallig ergens nog deze smaak hadden staan, was het antwoord dat het voor die dag nog gemaakt moest worden! Wel had hij nog een beetje van de dag ervoor staan, dus als ik dit niet erg zou vinden dat het al een dag oud was, kon ik het wel krijgen. Erg vinden???? Ik wist niet eens dat het iedere dag vers gemaakt werd! Mijn ijsje smaakte er zeker niet minder lekker om!

Puur Deliz genieten

Natuurlijk hebben we hier ook ontzettend genoten van alle verse vis die hier gegeten kan worden! Bijna alle restaurants zijn dan ook visrestaurants met weinig gerechten op de kaart. Voor Raff werdt er een bordje pasta met verse tomatensaus klaargemaakt, super handig! Hierdoor konden wij zonder problemen lekker uiteten!

Puur Deliz genieten

Heerlijke calamari fritti, gerookte zalm, tonijn en zwaardvis. Maar ook een vers gevangen vis uit de regio in heerlijke saffraan bouillon!

Puur Deliz genieten


Puur Deliz genietenWat vind ik het ook heerlijk om ’s avonds over de boulevard langs het strand te lopen! De warme kleverige zoute zeelucht en de vele muggen die ons welkom heten!

Puur Deliz genieten

Zoals op veel vakantiebestemming heb je hier ook veel kraampjes en gelukkig ook één met Torrone Sardo! Ter plekke in stukjes gehakt en iedere hap is elke calorie waard 🙂

Puur Deliz genieten

Genoten hebben we hier dus zeker! Nu nog een paar dagen in Villa Sant Antonio voordat we het eiland weer gaan verlaten! Maar ook in Villa Sant Antonio gaan we ontzettend genieten!!!

In mijn blog van vanochtend vertelde ik over de verboden Sardijnse delicatesse en vroeg of jullie hier ook foto’s van wilden zien.

Gezien de meesten van jullie toch wel graag de foto’s willen zien van deze Sardijnse delicatesse, de Casu Marzu, ondanks de hoge iewh-factor, hierbij het blogje met foto’s. Het filmpje uploaden is helaas niet gelukt! Deze houden jullie van me te goed! Kijken is op eigen risico 😉

Heb jij de blog van vanochtend nog niet gelezen en heb je geen flauw idee waar dit ove gaat? Klik dan eerst hier

nogmaals; kijken is op eigen risico 😁

 

Puur Deliz Casu Marzu IMG_2838 IMG_2839

Puur Deliz fritto misto nureci

Lees mee over ons ‘to eat lijstje’ en wat we al afgevinkt hebben, zoals de ultieme Sardijnse delicatesse!

Ondertussen is het maandagavond en zitten we voor een aantal dagen in Torre Grande, een klein dorpje aan het strand! Een prachtig appartement op een geweldige locatie met uitzicht op zee, wat we via AirBnB geboekt hebben!

Puur Deliz uitzicht torre grande

Deze eerste dagen hebben we rustig aan gedaan omdat het dit jaar dus echt bizar warm is! Ook ’s nachts koelt het niet echt af met 25+ graden en hierdoor zijn we overdag ook iets minder fit! Ondanks de extreme temperaturen zit het gewoon niet in mij om helemaal niks te doen, ook niet op vakantie, dus pakken we ’s ochtends (als het nog enigszins te doen is) een paar uurtjes strand en gaan we shoppen voor lekker eten!

Van donderdag t/m zondag hebben we in het huisje van mijn ouders gezeten in Villa Sant Antonio, het geboorte dorp van mijn vader. Hier kan ik wel echt tot rust komen. Het is een heel klein dorpje in het binnenland van Sardinië, waar je soms echt het gevoel hebt dat je 30 jaar terug de tijd in gaat! We worden omringt door natuur en dit ruik en hoor je dan ook! Een typische geur van gedroogde bloemen en gras, een geur die bij mij veel herinneringen aan alle vakanties oproept. En het geluid van de schapen- en koeienbellen van het vee hier om het dorp heen. Villa Sant Antonio is zo klein, dat er vaak grapjes gemaakt worden over het feit dat er hier meer schapen dan inwoners zijn!

Puur Deliz villa sant antonio

Omdat onze favoriete pizzeria op donderdag als we aankomende dicht is, verrast mijn vader ons met een echte Sardijnse BBQ! Alles heeft hier zoveel meer smaak! Ik verbeeld het me echt niet! Heerlijke Salsiccia Sarda (sardijnse worst) met venkel om in de Sardijnse vakantiestemming te komen!!

Op vrijdag kunnen we dan eindelijk naar Su Stunnu in Laconi. Hier maken ze echt de allerlekkerste pizza’s! De bodem is echt filter dun en de houtoven geeft de pizza haar typische smaak! Laconi ligt hoog in de bergen en vanaf het terras van de pizzeria heb je dan ook een geweldig mooi uitzicht! Helaas moet ik dit keer toegeven dat de pizza’s niet zo lekker zijn als de andere jaren! Wij denken zelf dat dit door de warmte komt! Want zelfs hier hoog in de bergen is het extreem warm. Maar alsnog smaakt het super goed hoor! Mocht je ooit op Sardinië komen en je bent enigszins in de buurt, ga hier dan zeker eten! Je krijgt er echt geen spijt van!

Puur Deliz Su Stunnu

Puur Deliz pizza su Stunnu

Omdat we toch ook de pizza ergens anders wilden testen zijn we zondag in Nureci gaan eten bij Osteria Del Borgo. Han en Raff aan de pizza, die zeker niet slecht was, maar toch niet zo lekker als in Laconi. Ik heb gekozen voor de Gran Fritto Misto. Verschillende soorten gefrituurde vis. Niet met zo een dikke beslag laag erover, maar lichtjes gepaneerd met meel! Calamari, garnalen en sardientjes! Oh oh wat was het lekker! Je proeft dat de vis vers is en goed bereid is! Ik kan weer een check zetten op mijn lijstje van alles wat ik wil eten 😉

Puur Deliz pizza nureci

Puur Deliz fritto misto nureci

Op Han zijn lijstje staat al jaren dat hij Casu Marzu wil eten. Dit is een echte Sardijnse delicatesse die niet voor iedereen even smaakvol is en ook niet legaal in winkels verkocht mag worden. Al enig idee wat het is? Zal je niet langer in spanning houden. Casu Marzu betekent letterlijk vertaald, rottende kaas. Ik heb het hier dan niet over een heerlijk geurende schimmelkaas zoals gorgonzola, maar over de Sardijnse pecorino (schapenkaas) die ze heel erg lang laten rijpen, totdat er kleine wormpjes ontstaan die de kaas romig en pittig maken. Deze kaas wordt met worm en al gegeten! Ik zal je de verdere details besparen, mocht je het toch interessant vinden, lees dan hier even verder!

Maar goed, Han wou dus heel graag deze delicatesse een keer eten. Hiervoor zijn we in Ales geweest waar er op maandagochtend een uitgebreide markt is, met heel veel biologische en locale producten! Prachtig om hier te lopen, waar er al vroeg in de ochtend verschillende soorten vis gegrild worden en alle groenten en fruit super vers zijn!

IMG_2806

IMG_2828

Bij het kaasboertje vragen we naar de Casu Marzu, die dit kaasboertje netjes in een doos verstopt heeft, omdat het dus eigenlijk helemaal niet verkocht mag worden! Nu ben je waarschijnlijk wel nieuwsgierig naar wat Han er van vond. Nou hij vond het erg lekker, wel een beetje vreemd, maar wel erg lekker! Ik zelf eet het niet! Ben niet vies van “anders” eten, maar dit gaat mij toch net iets te ver!

Zou jij deze Casu Marzu eten?

Nu hebben we hier de discussie of ik er wel of niet een foto van moet plaatsen……. wat vind jij? Wij zijn benieuwd!

Onze eerste dagen van deze (werk)vakantie staan in het teken van hitte en heerlijkheid….. lees je mee?

Zo hier zitten we dan alweer 3 dagen op Sardinië! De reis met Raff (bijna 2 jaar) ging verrassend goed! Hij heeft overal heerlijk geslapen en heeft zich ook goed aan kunnen passen aan alle veranderingen en prikkels onderweg. Want ja met de auto is het toch wel een flinke reis om hier te komen!

Dinsdagavond zijn we vertrokken richting Lago Maggiore. In Castelletto sopra Ticino hadden we een hotelletje geboekt om uit te kunnen rusten om zo die zelfde avond/nacht door te kunnen rijden naar Livorno om daar om 08.00 uur ’s ochtends de Ferry te kunnen pakken naar Sardinië.

Doordat de autoreis eigenlijk vlekkeloos verliep waren we al heel vroeg in Italië, gelukkig waren ze in het hotel zo vriendelijk dat we al om half 7 ’s ochtends konden in checken! Hier konden we even uitrusten om zo vol energie naar een grote shoppingmall in Arese te gaan, waar ze een geweldige supermarkt hebben die we vorig jaar ontdekt hebben en waar ik eigenlijk meteen verliefd op werd! Ja je leest het goed, verliefd op een supermarkt ☺️🙈 want hier maken ze het lekkerste brood en focaccia’s, wordt de groente beneveld, hebben ze alle soorten pasta’s die je je maar kunt bedenken en is er een soort van foodcourt waar je de lekkerste heerlijkheden ter plekke kunt eten! Foodheaven dus! Mocht je in Italië nog een plekje zoeken om op doorreis bijvoorbeeld even een paar uur door te brengen dan is deze shoppingmall + supermarkt dus echt een hele dikke aanrader!!! Il Centro in Arese!

IMG_2607 IMG_2608 IMG_2610 Puur Deliz hitte en heerlijkheid

Na een paar uurtjes slapen, vervolgen we onze reis naar Livorno waar we om 05.30 aankomen. Na een typisch Italiaans ontbijtje in de haven, kunnen we met de auto de Ferry op en verrekken we om 08.00 uur richting Olbia waar we om 14.30 uur aankomen! Gelukkig pakt Raff ook nog bijna 2 uurtjes slaap en vermaakt hij zich prima, dat maakt de overtocht voor ons ook weer een stuk prettiger! En dan een belangrijk punt…… het eten! Zoals ook in het vliegtuig (behalve bij Emirates) is het eten en dan vooral de prijs/kwaliteits-verhouding vreselijk slecht! Het is voor mij niet de eerste keer dat ik z’n tripje maak, dus ik had het kunnen weten, maar de optimist in mij hoopte op lekker eten! Dat was er dus niet! Mocht je ooit ook deze overtocht maken, neem dan zelf wat te eten mee 😉

Eenmaal aangekomen op Sardinië moesten we nog 2,5 uur rijden om op bestemming aan te komen…… ook al zijn de wegen hier slecht, het uitzicht is wel heel erg mooi en zo kom je die laatste paar uurtjes ook goed door! Maar wat is het hier warmmmmmmm! Temperaturen boven de 40 graden zijn de hier de afgelopen weken geen uitzondering geweest! En ik kan me eerlijk gezegd ook niet herinneren dat ik het hier ooit zoooo warm heb meegemaakt! Deze eerste dagen hebben we dus rustig aan gedaan! Een paar uurtjes op het strand en in de tuin met zwembadje afkoelen en uitrusten!

In mijn volgende blog vertel ik jullie meer over al het heerlijke eten wat we gegeten hebben en nog gaan eten!

Tot dan!!!

puurdeliz sardinie werkvakantie

Zoals je op de Puur Deliz website misschien al hebt gelezen zijn we t/m 19 augustus gesloten. We gaan op (werk)vakantie naar Sardinië!

Dit prachtige Italiaanse eiland midden in de Middellandse zee is mijn tweede thuis! Hier heb ik als kind en puber bijna al mijn zomers doorgebracht en ook nu probeer ik ieder jaar (ook al is het maar voor een paar dagen) terug te gaan! Hier geniet ik van het heerlijke warme weer, het strand, de rust, de natuur……. en natuurlijk van al het heerlijke eten 😉

Dit jaar hebben we besloten om 2 weken te gaan en er een soort werk-vakantie van te maken! Dus naast het genieten van de tijd met Raff en alles wat Sardinië te bieden heeft, ga ik ook op zoek naar nieuwe recept-ideeën, ingrediënten en producten die ik voor Puur Deliz kan gaan gebruiken! Verder wil ik jullie meenemen op deze (culinaire)reis die we gaan maken door hierover te bloggen en Instagram te vullen met smakelijke filmpjes en foto’s!

T/m 19 augustus kun je dus geen bestellingen plaatsen, maar heb je vragen dan zijn wij via telefoon, Whatsapp, Facebook en email gewoon bereikbaar!

Reis jij met ons mee?

Ciao!

puurdeliz sardinie werkvakantie

 

 

Je kent het vast wel; je organiseert een BBQ en verwacht dat dat niet veel tijd zal kosten. Uiteindelijk sta je dan nog uren in de keuken alle salades, bijgerechten en desserts te maken!

Naast dat heerlijke stukje vlees of vis op de BBQ genieten we allemaal ook altijd van de heerlijke salades, bijgerechten en brood met tapenades. Hier zijn we vaak dan ook erg druk mee en hierdoor wordt er jammer genoeg vaak gekozen voor kant en klare producten. Hierdoor lever je toch best veel in op smaak en krijg je onnodig te veel zout en conserveringsmiddelen binnen. Puur Deliz biedt jou met de BBQ-pakketten, de oplossing die naast lekker en makkelijk ook nog eens gezond is! Hoe ideaal is dat!

Jij regelt het vlees (en/of vis) en wij regelen de rest!

Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten die nog verder uit te breiden zijn met onze gerechten van de maaltijdenservice. De prijzen voor de BBQ-pakketten zijn per persoon en te bestellen vanaf 2 personen. Wil je graag bestellen voor 10 personen of meer? Stuur dan een mailtje naar info@puurdeliz.nl.

Het BBQ Basic pakket bestaat uit:
– homemade focaccia met tapenade
– insalata di pasta alla caprese
– verdure grigliate

BBQ basis pakket Puur Deliz

Dit BBQ pakket bestel je voor €8,50 per persoon.

Het BBQ Plus pakket bestaat uit:
– homemade focaccia met tapenade
– insalata di pasta alla caprese
– insalata di riso con verdure grigliate

BBQ pakket plus puur deliz

Dit BBQ pakket bestel je voor €9,50 per persoon.

Het BBQ Compleet pakket bestaat uit:
– homemade focaccia met tapenade
– insalata di pasta caprese
– insalata di riso con verdure grigliate
– insalata Puur Deliz
– zuppa inglese

BBQ pakket compleet puur deliz

Dit BBQ pakket bestel je voor €16,50 per persoon.

Wil je gelijk jouw BBQ pakket bestellen klik dan hier. Voor meer informatie kun je altijd mailen naar info@puurdeliz.nl. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze!