weekaanbieding puur deliz insalata di pasta caprese

Met de weekaanbieding van komende week introduceren we een nieuw gerecht dat perfect past bij het heerlijke lenteweer op dit moment.

Soms wil je gewoon een super smaakvolle maar wel lichte maaltijd……….. Vooral op warme dagen, of als je bijvoorbeeld ’s avonds nog wil sporten! Met deze weekaanbieding introduceren we een nieuw Puur Deliz gerecht, dat hier perfect op aansluit!

De insalata di pasta Caprese, is een smaakbommetje! Een heerlijke koude pasta salade met mozzarella, tomaatjes, basilicum, olijven en rucola. De smaak van ieder ingredient komt in dit gerecht volledig tot zijn recht, door de olijfolie-oregano dressing.

Heerlijk om thuis (in het zonnetje 😉 ) met een stuk homemade focaccia te eten, als lunch op je werk, maar ook erg lekker bij een BBQ! De combinatie van mozzarella, tomaatjes en basilicum is een klassieke Italiaanse smaak en deze pasta salade met de extra olijven en rucola neemt je echt even mee naar Italië………

Met dit gerecht voegen we ook weer een extra vegetarisch gerecht toe! Ook heb je de mogelijkheid om voor de vegan optie te kiezen. Geweldig toch?

Jij kunt nu deze heerlijke maaltijdsalade proeven tegen de weekaanbiedingsprijs van €6,25 ipv €7,-. Deze weekaanbieding is geldig van 01-04 t/m 07-04 en je kunt ‘m vandaag alvast bestellen!

Klik hier om gelijk te bestellen!

weekaanbieding insalata di pasta caprese

weekaanbieding puur deliz

Met het bestellen van deze weekaanbieding krijg je zeker geen spijt!

Heb je deze pasta al eens besteld? Dan wordt je zeker heel blij van deze weekaanbieding! Ken je dit gerecht nog niet? Dan is dit je kans om met een fijne korting deze pasta te proeven!

De conchiglioni zijn reuze pasta schelpen, die perfect zijn om in de oven af te maken. Ze behouden hun vorm en bite, en daarom zeer geschikt als Puur Deliz ovenmaaltijd. In dit gerecht vul ik de schelpen met kastanjechampignons en parmaham in een heerlijk romige tomaten-bechamelsaus. De licht nootachtige smaak van de kastanjechampignon past erg goed bij de milde zoet/zoutige smaak van de Parmaham. De Parmezaanse kaas maakt het gerecht helemaal af.

De conchiglioni funghi & prosciutto di Parma zijn te bestellen in 1-, 2-, 3- en 4 persoonsschalen.

Geldig van 25-03 t/m 31-03
Conchiglioni funghi & Prosciutto di Parma, 1 persoon van €7,50 voor €7,-
Conchiglioni funghi & Prosciutto di Parma, 2 personen van €15,- voor €14,-
Conchiglioni funghi & Prosciutto di Parma, 3 personen van €21,50,- voor €20,-
Conchiglioni funghi & Prosciutto di Parma, 4 personen van €28,- voor €25,-

Ik krijg zelf al zin in deze pasta door erover te vertellen? Heb jij ook zin gekregen om deze heerlijke conchiglioni weer te eten, of ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om gelijk te bestellen!

Fijn weekend!

weekaanbieding puur deliz

weekaanbieding lasagna verde

Ook deze week is er weer een heerlijke weekaanbieding!

Voor de weekaanbieding hebben we dit keer gekozen voor de Lasagna Verde. Deze heerlijke groene lasagna is bij velen nog niet bekent en zetten we daarom in de spotlight. Om jullie dus voor te stellen aan dit kleurrijke gerecht een mooie aanbiedingsprijs!

Deze groene lasagna heeft haar mooie groene kleur te danken aan spinazie en wordt dus zo op natuurlijke wijze gekleurd. Ook wat betreft smaak zal je merken dat het toch net iets anders is dan onze reguliere lasagna, ondanks dat alle andere ingrediënten het zelfde zijn. De heerlijk romige Bolognese/bechamelsaus hecht mooi aan de groene lasagnabladen en zelfs de kids zullen met gemak hun bordje leeg eten!

De lasagna verde is te bestellen in 1-, 2,- 3-, en 4 persoons schalen. Dit is dus genieten met het hele gezin of als de rest toch iets anders wil eten, lekker voor jou alleen!

Geldig van 18-03 t/m 24/03:
Lasagna verde, 1 persoon, van €7,- voor €6,50
Lasagna verde M, schaal voor 2 personen, van €14,- voor €13,-
Lasagna verde L, schaal voor 3 personen, van €20,- voor €18,-
Lasagna verde XL, schaal voor 4 personen, van €25,- voor €22,-

Nu al zin in deze super lekkere lasagna? Klik hier om gelijk te bestellen!

lasagna verde

weekaanbieding focaccia met tapenade

Ook deze week hebben we weer een heerlijke weekaanbieding!

Ben jij ook zo gek op focaccia? Dan zul je vast wel blij worden van onze weekaanbieding.

Heerlijk luchtige focaccia met rozemarijn en zeezout, is natuurlijk op zich zelf al een traktatie! Lekker voor erbij, of om zoals heel gebruikelijk in Italië je bord mee schoon te vegen! Natuurlijk is onze homemade focaccia als voorgerechtje ook perfect, vooral met onze nieuwe huisgemaakte tapenade. We hebben 2 varianten, waaruit je kunt kiezen;  onze olijven-tapenade, of onze tapenade van zongedroogde tomaten. Is een keuze maken nou ook niet helemaal je ding? Dan kun je kiezen voor de focaccia met beide tapenades 🙂

Weekaanbieding 11-03 t/m 17-03
Homemade focaccia met olijven-tapenade van €3,50 voor € 2,75
Homemade focaccia met tapenade van zongedroogde tomaten van €4,- voor €3,25
Homemade focaccia met combinatie van onze beide tapenades van €3,75 voor €3,-

Klik hier om gelijk te bestellen!

 

weekaanbieding anellini siciliani Puur Deliz

Weekaanbieding 04-03 t/m 10-03

Iedere week een andere weekaanbieding!

Deze week is het de beurt aan de Anellini Siciliani. Een heerlijke ovenpasta die vooral bij de kids favoriet is. Normaal in family size schalen vanaf 4 of 6 personen te bestellen, maar deze week ook als 2- en 3 persoonsschaal te bestellen!

We hebben deze week 4 geweldige aanbiedingen!
Annelini Siciliani M, schaal voor 2 personen van €12,- voor €11,-
Annelini Siciliani L, schaal voor 3 personen van €18,- voor €16,50,-
Annelini Siciliani XL, schaal voor 4 personen van €21,- voor €19,-
Annelini Siciliani XXL, schaal voor 6 personen van €32,50 voor €27,50

Klik hier om meteen je bestelling te plaatsen!

weekaanbieding anellini siciliani Puur Deliz

Food photography by Stefanie Spoelder

Binnenkort zal de Puur Deliz website aangevuld worden met prachtige food photography van alle gerechten.

Food photography voor Puur Deliz! Vaak hebben we zitten denken hoe we de Puur Deliz website kunnen verbeteren. Naast dat de functionaliteit natuurlijk erg belangrijk is, moeten de visuels er natuurlijk ook mooi uit zien. We hebben van veel happy customers de feedback gekregen dat ze het erg jammer vinden dat er geen foto’ s van de gerechten op de website staan. Mede hierdoor hebben we besloten een erg getalenteerde food-fotografe te vragen deze foto’ s voor ons te maken.

Deze fotografe is Stefanie Spoelder! Zij heeft alle prachtige foto’ s gemaakt voor “Kijkje in de keuken – het kookboek van Twentse restaurants” en zal nu dus ook de foto’ s gaan maken voor Puur Deliz! Wij zijn echt super blij met deze samenwerking en verheugen ons er ook al ontzettend op.

Wij hopen dat deze foto’ s gaan helpen in het verbeteren van onze website. Ook hopen wij dat deze foto’ s jullie gaan helpen bij het maken van een keuze bij je bestelling. Waar je nu vaak misschien nog denkt; wat is het? Hopen we dat je straks denkt, wow dat ziet er lekker uit, dat ga ik bestellen!!

 

Food photography by Stefanie Spoelder

Ben je nieuwsgierig naar het werk van Stefanie? Klik hier om alvast een kijkje te nemen op haar website!

Puur Deliz bezorg service

Met de bezorgservice van Puur Deliz krijg jij jouw ovenmaaltijden tot aan de deur bezorgd!

Wij willen zo veel mogelijk mensen nog verder ontzorgen en daarom komen wij met onze bezorgservice onze maaltijden en overige gerechten met plezier bij jou thuis (of waar dan ook, zoals bijvoorbeeld op je werk of gastouder van je kindje) afleveren. Enige is dat we hier een kleine vergoeding tegenover moeten zetten. In de kaart hieronder is te zien dat wij een flink gebied hebben opgedeeld in drie verschillende prijscategorieën op basis van de postcode.

  • Groen – €1,50
  • Blauw – €2,50
  • Rood – €3,50

bezorg service puur deliz

Klik hier om gelijk te bestellen!

 

puur deliz lasagna weekaanbieding

Weekaanbieding 19-02 t/m 24-02

Iedere week een andere weekaanbieding!

Deze week staat de Lasagna in de schijnwerpers, met een heerlijk romige Bolognese/Bechamelsaus. Mijn eigen favoriet, maar zeker ook favoriet bij veel Puur Deliz klanten. Normaal in family size schalen vanaf 4 personen te bestellen, maar vanaf deze week ook als 2- en 3 persoonsschaal te bestellen!

We hebben deze week 3 geweldige aanbiedingen!
Lasagna M, schaal voor 2 personen van €13,- voor €12,-
Lasagna L, schaal voor 3 personen van €19,- voor €17,-
Lasagna XL, schaal voor 4 personen van €22,50 voor €19,50

Klik hier om meteen je bestelling te plaatsen!

portobello' s gevuld met saffraan risotto

Vanaf vandaag nieuw bij Puur Deliz; heerlijke portobello’ s gevuld met saffraan risotto en champignons.

Dit nieuwe smaakvolle gerecht is echt genieten! De vlezige structuur van de portobello met de romige saffraan risotto zijn een match made in heaven. Houd jij van afwisseling en wil je wel weer eens iets nieuws proberen? Bestel dan snel dit nieuwe gerecht!

Om direct te bestellen klik hier

Eet jij vegan of vegetarisch? Geen probleem, ik pas het graag aan! Laat in het opmerkingenveld bij het bestellen een berichtje achter en ik zorg dat dit gerecht vegetarisch of vegan voor je klaar gemaakt wordt.

Tagliatelle Ossobuco
Heerlijk mals smaakvol vlees wat van het bot valt en de geur die nog de rest van de avond in huis blijft hangen! Dat is Ossobuco van kalfsschenkel. Ik maak het met tagliatelle, maar ook heerlijk met een smeuïge aardappelpuree of romige risotto.

Afgelopen zomer in Toscane hebben we naast de prachtige wijnen ook ontzettend genoten van al het lekkere eten. Want één ding is zeker, geen gebrek aan lekker eten in dit prachtige stukje Italië! Tijdens een dagtripje in Florence hebben we in een klein restaurantje tijdens de lunch genoten van dit super smaakvolle gerecht en omdat het eigenlijk vrij makkelijk te maken is, deel ik met jullie mijn recept!

Wat heb je nodig voor 4 personen:
*   1 tot 1,5 kg kalfsschenkel
*   1 grote winterpeen
*   1 rode ui
*   5 stengels bleekselderij
*   3 gepelde tomaten (pelati)
*   een beetje meel
*   60 gram boter
*   flinke scheut olijfolie
*   Glas Vernaccia-wijn (mag ook droge witte wijn of droge sherry zijn)
*   500 ml runderbouillon
*   4 takjes verse tijm
*   2 laurierblaadjes
*   1 eetlepel maizena
*   zout en peper
*   500 gram tagliatelle

1)
Snijd eerst de ui, wortel en bleekselderij in stukjes

Puur deliz ossobuco

2)
Dep de kalfsschenkels droog en bestuif met meel en een beetje zout en peper. Je kunt eventueel het dunne velletje om de kalfsschenkel licht insnijden, dit voorkomt dat de schenkel teveel opkrult.

Puur Deliz OssobucoPuur Deliz Ossobuco

3)
Verwarm de boter met een grote scheut olijfolie in een grote stoof- of braadpan en bak de schenkels aan beide kanten mooi bruin. Is je pan niet groot genoeg om alle schenkels in één keer te bakken, bak ze dan in twee porties, anders stoof je het vlees.

Puur Deliz Ossobuco

4)
Zijn de kalfsschenkels aan beide kanten mooi bruin, haal ze dan uit de pan. Voeg nog een beetje olijfolie toe in de pan en bak nu de gesneden ui, totdat deze mooi glazig is.

Puur Deliz Ossobuco

5)
Voeg nu de winterpeen en bleekselderij toe aan de ui. Zodra je dit een paar minuten op hoog vuur (let wel op dat het niet aanbrand, dus flink blijven roeren) hebt opgebakken, voeg je de 3 pelati toe.

Puur Deliz Ossobuco

6)
Verwarm nu in een apart pannetje 500ml bouillon.

7)
Leg de schenkels, tijm en laurier op de groente, verhoog het vuur en voeg het glas wijn toe. Laat een paar minuten op hoog vuur de alcohol verdampen en voeg dan de warme runderbouillon toe.

Puur Deliz Ossobuco

8)
Breng het geheel nu zachtjes aan de kook en laat minimaal 2 uur stoven. Hierdoor zal het vlees zo mals zijn dat het van het bot valt en heb je het echt de gelegenheid gegeven om alle smaken samen tot een mooi geheel te laten worden.

Puur Deliz Ossobuco

9)
Haal na 2 uur de helft van het vlees uit de pan en trek het met 2 vorken uit elkaar (zoals je met Pulled Pork ook doet). Het vlees is heerlijk mals, dus je zal het zonder moeite uit elkaar kunnen trekken.

Puur Deliz Ossobuco

10)
Zeef nu in een andere pan het het vochtmengsel, zodat je een mooie heldere saus krijgt.

Puur Deliz Ossobuco

11)
Om de saus goed te laten binden voeg ik een beetje maizena toe en roer dit met een garde goed door. Zodra de maizena goed is opgenomen, voeg je uit uit elkaar getrokken vlees toe.

Puur Deliz Ossobuco

12)
Laat je saus nu rustig door pruttelen terwijl je de tagliatelle klaar maakt. Hoe je de perfecte pasta kookt lees je hier . Zorg er voor dat de tagliatelle echt “al dente” zijn zodat je ze goed op smaak kunt laten komen in de saus.

13)
Presenteer de tagliatelle in grote schaal en leg nu je andere helft van het vlees er boven op.

Puur Deliz Ossobuco

14)
Ik serveer de groente (winterpeen, bleekselderij en ui) er in een schaaltje apart bij, zodat iedereen naar eigen smaak dit kan toevoegen.

 

BUON APPETITO