Puur Deliz genieten

Wake up every morning with the thought that something wonderful  is about to happen…….

Hoe mooi is het dat je op vakantie altijd van alle kleine dingen al intens kunt genieten! Daar waar je thuis vaak de tijd niet neemt ( of hebt ) om bij deze kleine dingen stil te staan en gewoon te genieten, kan dit op vakantie vaak wel! Maakt dit je vakantie zo speciaal? Of is het wel echt die ene bestemming?? Ik geloof vooral het eerste, maar een bijzondere bestemming kan dit natuurlijk nog meer versterken!

PuurDeliz genieten

Wij hebben net een kleine week door gebracht in Torre Grande en daar ontzettend genoten! Torre Grande is een klein maar gezellig kustplaatsje waar we normaal vanuit het dorp altijd al naar toe rijden. Het is niet het aller mooiste strand, maar je hebt er een gezellige boulevard, barretjes om cappuccino te drinken en het zeewater heeft een aangename temperatuur en is erg rustig, wat vooral met kinderen erg fijn is. Via AirrBnB heb ik voor deze vakantie hier een appartement gehuurd, omdat het voor ons met Raff toch iets prettiger was om niet iedere dag op en neer te moeten rijden. Een ander groot voordeel hier zijn alle visrestaurants en een geweldig ijssalon waar iedere dag het ijs op locatie vers bereid wordt!

Puur Deliz genieten

Gezien dit ook één van de weinige ijssalons hier in de regio is waar ze Zuppa Inglese ijs maken, moet ik hier natuurlijk flink misbruik van maken
:-). En zo heb ik hier dus iedere dag een Zuppa Inglese ijsje gegeten! Absolute heerlijkheid!!! De tweede dag hebben ze me flink laten schrikken toen ik de bak met mijn favoriete ijs niet zeg staan! Nee heb je en ja Kun je krijgen, dus toen ik vroeg of ze toevallig ergens nog deze smaak hadden staan, was het antwoord dat het voor die dag nog gemaakt moest worden! Wel had hij nog een beetje van de dag ervoor staan, dus als ik dit niet erg zou vinden dat het al een dag oud was, kon ik het wel krijgen. Erg vinden???? Ik wist niet eens dat het iedere dag vers gemaakt werd! Mijn ijsje smaakte er zeker niet minder lekker om!

Puur Deliz genieten

Natuurlijk hebben we hier ook ontzettend genoten van alle verse vis die hier gegeten kan worden! Bijna alle restaurants zijn dan ook visrestaurants met weinig gerechten op de kaart. Voor Raff werdt er een bordje pasta met verse tomatensaus klaargemaakt, super handig! Hierdoor konden wij zonder problemen lekker uiteten!

Puur Deliz genieten

Heerlijke calamari fritti, gerookte zalm, tonijn en zwaardvis. Maar ook een vers gevangen vis uit de regio in heerlijke saffraan bouillon!

Puur Deliz genieten


Puur Deliz genietenWat vind ik het ook heerlijk om ’s avonds over de boulevard langs het strand te lopen! De warme kleverige zoute zeelucht en de vele muggen die ons welkom heten!

Puur Deliz genieten

Zoals op veel vakantiebestemming heb je hier ook veel kraampjes en gelukkig ook één met Torrone Sardo! Ter plekke in stukjes gehakt en iedere hap is elke calorie waard 🙂

Puur Deliz genieten

Genoten hebben we hier dus zeker! Nu nog een paar dagen in Villa Sant Antonio voordat we het eiland weer gaan verlaten! Maar ook in Villa Sant Antonio gaan we ontzettend genieten!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.