Tuurlijk, doen we gewoon bij ons thuis, zeg ik vrolijk! Om me even later af te vragen…… maar hoe dan???!!!

En zo kom ik dan bij My big fat Italian brunch, lunch en dinner op eerste Paasdag. Want, wij krijgen niet veel familie over de vloer….. maar heel erg veel familie over de vloer! De teller staat nu op 18 volwassenen en 9 kinderen tussen de 2 en 12 jaar!

Hoe ik dit ga doen, lees je hier op mijn Puur Deliz blog de aankomende weken. Met iedere week recepten van de hapjes, gerechten en desserts die ik ga maken.

Het begint natuurlijk allemaal met een goede planning. Alles op tijd regelen en inkopen, een aantal taken uit handen geven (heel lastig!!!), maar ook een stukje accepteren en behelpen. Want…. die perfect gedekte tafel gaat niet werken met 18 volwassenen en 9 kinderen hier in ons huisje.

Natuurlijk scheelt het een hoop dat ik niet nog schalen, borden en bestek moet gaan regelen, gezien ik dat allemaal in huis heb door de cateringen die ik met Puur Deliz verzorg. De extra tafels en stoelen zijn geregeld, net zoals een grote tent en heater om warm en droog buiten te kunnen zitten. Want ja, op 1 april kunnen we hier gewoon nog heel erg winters weer verwachten!

Nu kwam ik er afgelopen weekend achter dat in het Paasweekend ook nog eens de klok verzet gaat worden, want die zaterdag is de laatste zaterdag van maart. Dit betekent op zondagochtend 1 uur minder voorbereidingstijd! Niet geheel onbelangrijk om hier dus rekening mee te houden.

Nu verwachten we iedereen rond 11.00 uur in de ochtend (dit is dus eigenlijk 10.00 uur ‘s ochtends). Dan moeten dus alle tafels al gedekt klaar staan, de homemade broodjes gerezen en afgebakken zijn en de gebakjes en zoete heerlijkheden klaar staan. Gelukkig heb ik hulp 🙂 🙂

Benieuwd hoe ik dit verder allemaal ga aanpakken? Lees de aankomende weken dan verder mee voor recepten, tips & tricks!

Tot snel!!

2 antwoorden
  1. Nienke
    Nienke zegt:

    Ik ga je blog volgens en misschien wat dingen kopiëren 😉. Ik krijg 17 personen voor de paaslunch. Heel veel succes met de voorbereidingen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.