Parmigiana lockdown menu

De vakantie zit er al weer op, maar de batterij is opgeladen en we hebben weer heel veel inspiratie opgedaan!

De afgelopen drie weken hebben jullie mee kunnen kijken met onze vakantie in Italie (en dan vooral op Sardinië) via de Instagram Stories. Ik vond het echt super leuk om jullie hierin een kijkje te geven. Ook hebben we ontzettend veel leuke reacties gehad. Erg leuk om te horen dat jullie het zo leuk vonden.

Uiteindelijk heb ik het bij twee blogjes gehouden, omdat jullie eigenlijk alles wel een beetje via de Stories zagen. Het zou dan zo dubbelop zijn, dat ik er voor gekozen heb het bij die twee blogjes te laten. Wel heb ik echt ontzettend veel vragen gehad over een vakantie op Sardinië en Agriturismo Barbagia. Over hoe je zo’n reis/vakantie naar Sardinië aanpakt.Hier ga ik binnenkort een blogje over schrijven. Over Agriturismo Barbagia heb ik 2 jaar geleden al eens een blog geschreven, deze lees je hier terug.

Onder de Instagram hoogtepunten kun je rustig alle Stories terug kijken!

Nu zijn we al weer terug en voelt het al weer bijna alsof je niet weg bent geweest. Stom hè! Hebben jullie dat ook als je net terug bent? Nu ben ik vanochtend al wel druk geweest met alle inkopen uitpakken, en dat geeft dan wel weer een beetje dat vakantie gevoel. En ooooh we hebben weer veel lekkere dingen mee terug genomen, om te gebruiken met Puur Deliz!

Voor de maand augustus staan ook al weer heel veel leuke catering opdrachten in de agenda en ook weer een fotoshoot met Stefanie Spoelder. Ook daar heb ik al weer super veel zin in!! Ik heb nog een aantal gaatjes voor catering en/of hapjes. Neem dus gerust contact met ons op om te kijken of wij nog iets voor je kunnen betekenen!

En dan nu het weekmenu voor de aankomende week 🙂

Op maandag 27-07 kun je bestellen: We starten meteen met jullie favoriet….. De Puur Deliz Lasagna voor €7,50 per persoon.

Op dinsdag 28-07 kun je bestellen: De Parmigiana di Melanzane incl homemade focaccia en een kleine salade voor €10,00 per persoon.

Op donderdag 30-07 kun je bestellen: De kids favorite….  Anellini Siciliani voor €7,25 per persoon.

Bovenstaande maaltijden zijn uit te breiden met Focaccia en een kleine salade voor €4,00 per persoon. Alleen focaccia is ook mogelijk voor €2,25 of alleen een kleine salade voor €3,00 per persoon.

Deze week kun je ook weer de Amaretti Sardi bestellen, voor €4,25 per zakje.

Vol=Vol, wacht dus niet te lang met bestellen!

Zit jouw favoriete gerecht er deze week weer niet tussen? Laat het me even weten en ik ga kijken of het mogelijk is om deze toe te voegen aan het menu van volgende week.

Bestellen kan per email naar info@puurdeliz.nl, via Instagram of Facebook messenger of telefonisch/whats app op 0642220351.

Bezorging blijven we gratis doen, maar afhalen is ook weer mogelijk alleen dan wel op tijdsafspraak. Betaling per betaalverzoek (tikkie) zoals jullie van ons gewend zijn.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Alvast een heel fijn weekend en tot snel!!

Groetjes,

Silvia

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.