puur deliz nieuws

Het is alsof we iedere dag steeds meer slechter nieuws krijgen over alle ontwikkelingen op het gebied van het Covid-19 virus. Wij volgen natuurlijk al dagelijks alle ontwikkelingen in Italie op het gebied van dit virus, waar onze familie, vrienden en kennissen al een aantal weken mee te maken hebben. En het is echt vreselijk. Zo had ik vandaag nog contact met een vriendin van mij in Rome, en de angst daar is heel groot. Maar naast angst zijn ze daar ook best verbaasd over de minimale maatregelen die wij bijvoorbeeld in Nederland nemen.

Nu is er dan vanmiddag de persconferentie geweest over de nieuwe maatregelen. Ik zal mijn mening verder hierover voor me houden, want dit is geen blog over mijn politieke voorkeur enzo. Maar met deze nieuwe maatregelen zijn wij ook op het punt gekomen, dat we het één en ander moeten aanpassen.

Wij kiezen ervoor geen contant geld meer aan te nemen. Betalingen kunnen alleen nog per betaalverzoek (tikkie) voldaan worden. Zelf overmaken mag natuurlijk ook.

Ook is het vanaf morgen t/m 31 maart niet meer mogelijk om je bestellingen op te halen. Wij zullen uitsluitend (gratis) bezorgen, en hierbij de gepaste afstand aanhouden. Mocht je niet lekker te pas zijn (verkouden, hoesten, koorts) dan kunnen wij de bestelling wel bezorgen, maar zullen wij deze (zo goed als mogelijk verpakt) bij de voordeur achter laten. Laat het ons dus svp weten, als je niet lekker te pas bent! Alle bezorgingen (binnen ons standaard bezorg gebied) zullen vanaf morgen t/m 31 maart gratis zijn! Bestel je hier via de website gebruik dan code #gratisbezorging032020

Mochten wij in de tussen tijd ziek worden (verkoudheid, hoesten, koorts)  dan zullen we genoodzaakt zijn de bestellingen voor die dagen te annuleren. Wij snappen dat dit heel vervelend is, maar vragen om jullie begrip hiervoor.

Groetjes,

Silvia

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.