Puur Deliz weekaanbieding

Look at the bright side, at least mondays only happen once a week!

Het is al weer maandagochtend en dus tijd voor een nieuwe newsflash. De week is voorbij gevlogen en het lijkt alsof we niet op vakantie zijn geweest! Veel bestellingen, een leuke hapjes opdracht op vrijdag, en een mooie catering op zaterdag!

Puur Deliz Newsflash

Puur Deliz Newsflash

Helaas heb ik ook een aantal bestellingen niet aan kunnen nemen. Ik vind het dan ook super vervelend om nee te moeten zeggen, maar helaas wordt het steeds lastiger voor mij om bestellingen voor dezelfde dag aan te nemen. Daarvoor heb ik nu vaak te veel bestellingen staan en omdat ik alle maaltijden dagvers maak, is het qua planning nu soms gewoon niet meer te doen! Super fijn natuurlijk dat jullie graag een Puur Deliz maaltijd bestellen, maar vind het altijd zo lastig om te moeten zeggen dat het me niet gaat lukken bij last minute bestellingen! Ik hoop dan ook echt op jullie begrip hiervoor!

Het gaat ook hard met de Sardijnse borrelplank! Wil je deze nog bestellen, wees er dan snel bij. Op=op en nu nog maar beperkt beschikbaar!

Op maandagochtend komen we natuurlijk ook weer met de nieuwe weekaanbieding. Deze week onze Conchiglioni fungi e prosciutto di Parma. Deze reuze pastaschelpen worden gevuld met kastanjechampignons en Parmaham, en met een heerlijke tomaten-bechamelsaus afgemaakt. Natuurlijk gegratineerd met heel veel lekkere parmezaanse kaas. Ik zou het bijna comfort-food noemen! Klik hier voor de weekaanbieding-prijzen.

Puur Deliz weekaanbieding

Ook aankomend weekend staat er weer een leuke catering op de planning en is de maaltijdenservice vrijdag 1 september en zaterdag 2 september gesloten. Abonnementen gaan uiteraard wel gewoon door. Via de website kan dus niet besteld worden. Mocht je toch heel erg graag een Puur Deliz maaltijd willen, stuur dan even een mailtje naar info@puurdeliz.nl en wij gaan kijken wat er mogelijk is!

Heb jij een Puur Deliz gerecht waarvan je graag wil dat die volgende week de weekaanbieding is, laat het ons weten en misschien is jouw favoriete gerecht volgende week wel de weekaanbieding!

Fijne week en tot snel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.