Puur Deliz Recepten Magazine

Ciao e benvenuti!

Vanaf nu bestel je hier het eerste en tweede Puur Deliz recepten magazine!

Na ruim vier jaar de Puur Deliz maaltijden- en cateringservice gedraaid te hebben, wordt het tijd om alle ‘in’s & out’s’ en alle ‘tips & trics’ met jullie te delen. Zo zet jij ook zelf die Italiaanse beleving op tafel!

Doordat ieder magazine een eigen thema krijgt, ga ik beetje bij beetje mijn ‘geheimen’ prijs geven. Het eerste magazine is het Ragù handboek waarbij ik mijn recepten van vier verschillende Ragù’ s met jullie deel, waaronder ook jullie favoriet; de Stoofvlees Ragù.

Naast deze recepten, neem ik jullie ook een klein beetje mee in de wereld van verse pasta maken, en deel ik met jullie mijn verhoudingen voor verschillende verse pasta soorten, die perfect bij de verschillende Ragu’s passen. Verder krijg je nog meer info over de Italiaanse eetgewoonten en vertel ik over de basis van veel Italiaanse gerechten.

Het tweede recepten magazine is ondertussen ook een feit! Italiaans deeg! We hebben het groots aangepakt! Met 44 pagina’s en 10 heerlijke recepten neem ik jullie mee op dit Italiaanse bak en kookavontuur. Naast de recepten, vertel ik jullie ook iets meer over verschillende soort bloem, gist, benodigdheden en zuurdesem.

Deze recepten magazines zijn perfect voor de liefhebber van de Italiaanse keuken, die ook graag zelf de lekkerste Italiaanse gerechten op tafel wil zetten.

Verdere info en bestelopties vind je hieronder!

Ondertussen beginnen langzaam aan ook de voorbereidingen voor een derde recepten magazine. Deze staat gepland voor september 2021. Houd de website en social media dus in de gaten!

Ik wens jullie veel lees- en kookplezier!

Liefs,
Silvia

Het-puur-deliz-ragu-handboek

Hoe kom ik aan het magazine?

Het magazine wordt met de beste zorg in een stevige en mooie doos ingepakt om beschadiging te voorkomen. Kwaliteit staat dan ook hier centraal! Een echt cadeautje dus!

Bestel je het magazine als cadeau voor iemand anders, dan zorgen wij ervoor dat er ook een kaartje met persoonlijke tekst bij zit! Geef dit dan bij je bestelling aan, in het vakje ‘opmerkingen’.

Woon je in Enschede?

Dan kan je het magazine ophalen of wij bezorgen het kosteloos en nemen het in onze wekelijkse ronde mee.

Woon je buiten Enschede?

Dan wordt het magazine via PostNL  bezorgd als brievenbuspakket. Wij kiezen er voor om het magazine met een ‘track & trace’ te verzenden, zodat we ook zeker weten dat het pakketje netjes bij je wordt afgeleverd.

Meer dan één bestellen?

Voor afhalen en bezorging in Enschede verpakken wij ieder magazine in een eigen doosje. Voor verzending met PostNL worden de magazines in één doosje verzonden. Wil jij graag voor ieder magazine een eigen doosje, bestel dan ieder magazine apart. Wil je het toch anders, neem dan even contact met ons op!

Verzending

Zodra je bestelling bij ons binnen is gaan wij voor jou aan de slag!

Woon je in Enschede dan doen we ons best om het magazine binnen 1-2 dagen bij jouw thuis te hebben.

Voor verzending buiten Enschede met Post.nl proberen we het magazine binnen 2-3 werkdagen bij jou thuis te hebben.

Op het moment dat we de pakketjes verzonden hebben, ontvang je van ons een bericht hierover.

Bestel hier jouw eigen Puur Deliz recepten magazine!