Nieuw bij puur deliz, weekspecial

NIEUW BIJ PUUR DELIZ!

Iedere week een nieuw wisselend gerecht, als weekspecial!

Die genen die ons ook op Instagram volgen hebben al kunnen zien dat we naast de dagelijkse bestellingen en cateringopdrachten druk zijn geweest met allerlei nieuwe gerechten maken en testen. Waarbij we bij veel gerechten zoveel leuke reacties hebben gekregen, dat deze eigenlijk wel een plekje op de kaart verdienen. 

Nou hebben we al een vrij uitgebreide kaart met veel gerechten waar je uit kan kiezen. Het toevoegen van nieuwe gerechten zou dan betekenen dat we afscheid moeten nemen van gerechten die al een tijdje op de kaart staan. Maar van welke gerechten nemen we dan afscheid? Veel gerechten zijn favoriet en worden zo vaak besteld, dat we hier gewoon geen afscheid van kunnen nemen. Dus moesten we iets anders bedenken. 

In plaats van dat deze nieuwe gerechten een vaste plek op de kaart krijgen. Gaan we jullie iedere week verrassen met een nieuw gerecht, dat alleen die week te bestellen is! Dit gerecht is standaard compleet met onze huisgemaakte focaccia en een wekelijks wisselende salade/groente gerecht. Dit alles voor een vaste aanbiedingsprijs van €9,50 per persoon!!!! 

Dit gerecht wordt ook standaard het ‘wat pot schaft’ gerecht’ van de dinsdag of de donderdag! 

En dan gaan we nu ook meteen vertellen welk gerecht de weekspecial van deze week is 🙂

De Melanzana ripiena…… met pasta gevulde aubergine, in een heerlijke tomatensaus met gebakken aubergine, mozzarella, grana en basilicum! Deze bestel je voor €9,50 per persoon en wordt geleverd met onze huisgemaakte focaccia en een salade/groentegerecht! Dit gerecht kun je dus alleen aankomende week t/m zondag 14 oktober bestellen! 

Nieuw bij puur deliz, weekspecial

Voor meer info over deze weekspecial kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@puurdeliz.nl of te bellen/bericht sturen naar 0642220351

Fijne zondag!! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.