puur deliz weekspecial gnocchi di patate

Een nieuwe week, dus een nieuwe weekspecial!

Maar deze week niet geheel nieuw, want onze huisgemaakte aardappel gnocchi alla Sorretina staan als special op het menu! Een aantal weken geleden was dit gerecht ook de weekspecial en waren we zo goed als iedere dag uitverkocht. Super natuurlijk, maar helaas heb ik dus ook een aantal van jullie moeten teleurstellen. Daarom deze week weer als special!

 

Puur deliz weekspecial gnocchi alla sorrentina

Heerlijke huisgemaakte zachte aardappel kussentjes die in je mond smelten, met een krachtige tomaten-knoflook-basilicum saus, gegratineerd met mozzarella…….. food-heaven dus! En alleen deze week weer te bestellen als weekspecial met onze homemade focaccia en een salade voor maar €9,50 per persoon.

Wil jij er deze week zeker van zijn dat je van dit gerecht kunt genieten, klik hier om meteen te bestellen!

 

puur deliz weekspecial lumaconi alla parmigiana

Een echte Siciliaanse klassieker met een twist!

De weekspecial voor aankomende week is echt zo’n gerecht waar je niet genoeg van kunt krijgen! Een Siciliaanse klassieker maar dan met een twist…….. Lumaconi alla Parmigiana di Melanzane!

Toen ik al weer bijna 2 jaar geleden begon met Puur Deliz en de Parmigiana di Melanzane op de kaart zette, had ik nooit kunnen verwachten dat dit één van de meest bestelde gerechten zou worden. Maar dit heerlijke vegetarische gerecht is dus één van jullie favorieten! En hoewel de Parmigiana van zichzelf al een heerlijk gerecht is, is de combinatie met pasta ook een absolute topper!

puur deliz weekspecial lumaconi alla parmigiana

Speciaal voor jullie, alleen deze week te bestellen, de Lumaconi alla Parmigiana di melanzane! En omdat het de weekspecial is, wordt dit gerecht geleverd met onze homemade focaccia en een salade! Voor €9,50 per persoon geniet jij van deze complete maaltijd!

Sinds dat we een aantal weken geleden begonnen zijn met de weekspecial hebben we gemerkt dat de bestellingen voor de special vrij snel binnenkomen, met als gevolg dat we ook vrij snel vol zitten. Helaas hebben we hierom ook een aantal van jullie moeten teleurstellen, doordat we gewoon geen extra bestellingen aankonden nemen. Wil jij deze weekspecial dus absoluut niet missen? Klik dan hier om gelijk te bestellen!

Fijne week!!

 

 

Een klassiek Italiaans gerecht waar jong en oud blij van wordt!

De nieuwe weekspecial is weer zo’n gerecht waar ik zelf mee opgegeroeid ben! En wat was ik blij als mijn moeder dit maakte! Een echte klassieker in de Italiaanse keuken! Polpette al sugo con patate. Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus met aardappeltjes.

Puur deliz weekspecial polpette al sugo

Niet met een bordje spagetti hoe Hollywood ons wil doen laten geloven, maar met zoals het in Italië gegeten wordt! Met super smaakvolle aardappeltjes die in de tomatensaus gegaard worden. Natuurlijk met een stuk brood of focaccia om te dippen in die heerlijke saus!

Voor mij een jeugdsentiment waar ik nu nog steeds van geniet, en ondertussen ook al favoriet bij mijn zoontje…… en nu ook een gerecht wat jullie deze week zelf op tafel kunnen zetten!

Puur deliz weekspecial polpette al sugo

Deze weekspecial bestel je voor €9,50 per persoon en is incl onze homemade focaccia en een salade! Let op! Dit gerecht is vanaf 2 personen te bestellen! Toch graag voor 1 persoon bestellen? Aankomende donderdag is de weekspecial het ‘wat de pot schaft’ gerecht en kan het voor 1 persoon besteld worden!

Nu al zin aan dit heerlijke gerecht? Klik hier om gelijk te bestellen!

Tot snel en een fijne zondag!!

Puur Deliz weekspecial ragu Tofette al forno

Niet de klassieke Ragù van gehakt maar een Ragù van stoofvlees! Deze weekspecial wil je niet missen!!

Puur Deliz weekspecial ragu Tofette al forno
Deze weekspecial is naar aanleiding van een foto op Instagram die ik een tijdje geleden gepost had, over een Ragù die ik van stoofvlees gemaakt had. Hier heb ik zoveel reacties en aanvragen op gehad, dat ik hiervan natuurlijk wel een ovengerecht moest maken, die jullie alleen deze week kunnen bestellen!
Deze week dus Ragù Tofette al forno, met onze homemade focaccia en een salade als weekspecial voor maar €9,50 per persoon!
Deze saus staat maar liefst 6 uur!!! op het vuur om zich te ontwikkelen tot een heerlijke volle saus die perfect past bij het aankomende herfstige weertje!
De Ragù Tofette al forno bestel je alleen deze week bij Puur Deliz!
Klik hier om gelijk te bestellen!
Tot snel!
puur deliz weekspecial gnocchi di patate

De weekspecial van vorige week was een succes! Ben benieuwd of dit gerecht ook zo in de smaak zal vallen!

Een nieuwe week begint en dus ook een nieuwe Puur Deliz weekspecial! Deze week heerlijke Gnocchi di patate alla Sorrentina!

Deze heerlijke huisgemaakte aardappel gnocchi worden in de oven gegratineerd met een heerlijke knoflook-tomatensaus, basilicum, parmezaanse kaas en mozzarella. En natuurlijk omdat het de weekspecial is, krijg je er onze homemade focaccia en een salade bij! Dit alles weer voor de vaste prijs van €9,50 per persoon!

Puur deliz weekspecial gnocchi alla sorrentina

Maar let op! Dit gerecht is alleen voor aankomende week te bestellen!

Een tijdje geleden deelde ik met jullie al het recept voor dit heerlijke gerecht! Zelf maken kan dus ook! Klik hier voor het recept! Geen zin aan gedoe? Bestel dan de weekspecial 😉

 

Nieuw bij puur deliz, weekspecial

NIEUW BIJ PUUR DELIZ!

Iedere week een nieuw wisselend gerecht, als weekspecial!

Die genen die ons ook op Instagram volgen hebben al kunnen zien dat we naast de dagelijkse bestellingen en cateringopdrachten druk zijn geweest met allerlei nieuwe gerechten maken en testen. Waarbij we bij veel gerechten zoveel leuke reacties hebben gekregen, dat deze eigenlijk wel een plekje op de kaart verdienen. 

Nou hebben we al een vrij uitgebreide kaart met veel gerechten waar je uit kan kiezen. Het toevoegen van nieuwe gerechten zou dan betekenen dat we afscheid moeten nemen van gerechten die al een tijdje op de kaart staan. Maar van welke gerechten nemen we dan afscheid? Veel gerechten zijn favoriet en worden zo vaak besteld, dat we hier gewoon geen afscheid van kunnen nemen. Dus moesten we iets anders bedenken. 

In plaats van dat deze nieuwe gerechten een vaste plek op de kaart krijgen. Gaan we jullie iedere week verrassen met een nieuw gerecht, dat alleen die week te bestellen is! Dit gerecht is standaard compleet met onze huisgemaakte focaccia en een wekelijks wisselende salade/groente gerecht. Dit alles voor een vaste aanbiedingsprijs van €9,50 per persoon!!!! 

Dit gerecht wordt ook standaard het ‘wat pot schaft’ gerecht’ van de dinsdag of de donderdag! 

En dan gaan we nu ook meteen vertellen welk gerecht de weekspecial van deze week is 🙂

De Melanzana ripiena…… met pasta gevulde aubergine, in een heerlijke tomatensaus met gebakken aubergine, mozzarella, grana en basilicum! Deze bestel je voor €9,50 per persoon en wordt geleverd met onze huisgemaakte focaccia en een salade/groentegerecht! Dit gerecht kun je dus alleen aankomende week t/m zondag 14 oktober bestellen! 

Nieuw bij puur deliz, weekspecial

Voor meer info over deze weekspecial kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@puurdeliz.nl of te bellen/bericht sturen naar 0642220351

Fijne zondag!! 

De kraamtijd, wat zijn het toch bijzondere dagen vol liefde, blijdschap, adrenaline, slaap te kort en het gevoel alles te willen eten wat los en vast zit, maar er gewoon geen tijd voor te hebben.

Alle mama’s en papa’s kennen het vast wel. Die eerste weken zijn zo bijzonder, maar ook best heel vermoeiend. Je komt vaak handen te kort. De eerste dagen gaan vaak nog wel met hulp van de kraamverzorgende, maar daarna gaan er vaak bepaalde zaken bij in schieten. En tja, dat is nou vaak datgene waar we het meeste zin in hebben. ETEN!!! 

Afgelopen zomer tijdens de vakantie, las ik een stuk over een initiatief in het zuiden van het land over het perfecte cadeau voor een kraamvrouw…… en dat was dus een maaltijd. En heel toevallig bestelde kort daarna een vaste klant een maaltijd voor haar broer en schoonzus, die net bevallen was. Ik ben best wel bijgelovig dus ja, dat vat ik natuurlijk meteen op als ‘teken’ dat ik hier iets mee moet doen! 

Want hoe leuk is het als je naast heel veel baby spulletjes ook een maaltijd cadeau krijgt tijdens die eerste drukke weken van het ouderschap 🙂 dat je die heerlijke pasta alleen even in de oven hoeft te schuiven, op het moment dat het jou uitkomt. En hoe lekker is het dat er dan ook een frisse salade met homemade focaccia bij zit, die je alvast wandelt met baby op de arm kunt eten, terwijl je op de pasta wacht! 

Dus mommy en daddy to be….. als jullie gevraagd wordt wat jullie graag zouden willen als cadeau naast alle baby spulletjes, zeg je nu dus een Puur Deliz maaltijd 😉 

En voor alle familie en vrienden die dit cadeau dus moeten regelen 🙂 hebben we een hele bijzondere actie! Want bestel jij tussen nu en 30 november een maaltijd* voor een kraamvrouw en vul jij kortingscode: ‘babytime’ in, dan vullen wij jouw bestelde maaltijd aan met een salade en homemade focaccia.

En om deze actie nog even extra in de schijnwerpers te zetten, koppelen we er een super leuke winactie aan!!!

Ken jij of ben jij die aanstaande kraamvrouw die dit jaar nog gaat bevallen? Laat het mij dan weten door haar (of dus jezelf) te taggen in het bericht op Facebook of op Instagram. Op die manier maakt zij (of jij dus) kans op een complete maaltijd voor 2 personen incl hoofdgerecht naar keuze, een salade, homemade focaccia en een klein dessert tijdens de kraamweken, wat wij natuurlijk gratis komen bezorgen**! 

Ik ben benieuwd naar alle reacties!! Op zondag 14 oktober maken we de gelukkige mommy-to be bekend!

 

 

 

*Bij bestelling van een hoofdgerecht voor minimaal 2 personen

**Gratis bezorging alleen van toepassing in de zones waar we bezorgen. Check hier voor meer info.

Puur deliz recept pesto alla genovese

Die potjes vol met zout, suiker en conserveringsmiddelen zijn echt niet nodig! De lekkerste Pesto alla Genovese maak je zelf!

In een vorige blog schreef ik over de Cucina Povera. Uit deze toch niet meer zo arme keuken, kent ook de Pesto alla Genovese haar oorsprong. Met weinig, maar verse en pure ingrediënten de meest smaakvolle en rijke gerechten op tafel zetten.

De Pesto alla Genovese, vindt haar oorsprong zoals de naam al verklapt in Genua. De eerste recepten gaan terug naar de jaren 800 n.c. en in al die honderden jaren is het recept niet veel veranderd. Vooral in tijden van schaarste, kon men voor deze heerlijke pasta vrij makkelijk aan de ingrediënten komen. Deze werden in de natuur gevonden en de lang gerijpte Parmigiano en/of Pecorino kaas, wat nu meer gezien wordt als een luxe-ingrediënt, was vaak ook op voorraad. Deze kazen van koemelk (parmigiano) en schapenmelk (pecorino) zijn lang gerijpt en dienden vroeger puur om kazen lang houdbaar te maken en met een minimale hoeveelheid erg veel smaak toe te voegen.

Puur deliz recept pesto alla genoveseEn dan nu het recept!!

In Italië wordt aangeraden de pesto met de hand en gebruik van een marmere mortier en houten stamper te maken. Dit wordt voornamelijk gedaan om er voor te zorgen dat de basilicum niet gaat oxideren en te donker van kleur en te grasachtig van smaak wordt. In deze tijd is het natuurlijk veel makkelijker om een foodprocessor te gebruiken, dit doen wij ook. Zet dan wel een uur voor gebruik de kom en het mes in de koelkast. Doordat er dan bij het proces minder warmte vrijkomt, zal de basilicum minder oxideren.

Wat heb je nodig? (3 tot 4 personen)

  •   50 gram basilicum
  •   100 ml extra vergine olijfolie
  •   80 gram Parmezaanse kaas (vers geraspt)
  •   18 gram pijnboompitten
  •   1 teentje knoflook
  •   zout naar smaak toevoegen

Begin met het schoonmaken van de basilicum. Dit doe je met een vochtig doekje. Was dus niet de basilicum onder de kraan. Door het wassen kan het namelijk ook weer sneller gaan oxideren. Maal dan de basilicum en knoflook en een beetje zout samen, totdat je een creme-achtige substantie begint te krijgen. Voeg dan de pijnboompitten toe en maal ook dit, totdat het één geheel is. Begin dan beetje bij beetje de Parmezaanse kaas toe te voegen. Wij voegen ook een beetje Pecorino toe, dat geeft net iets extra’s. Als alle Parmigiano goed is opgenomen, voeg je heel langzaam beetje bij beetje de olijfolie toe en als nodig nog een beetje extra zout. Blijf dit alles malen/mengen totdat je een mooie olie en creme-achtig geheel hebt. Gebruik je een foodprocessor? Probeer dan zo kort mogelijk te malen, om te voorkomen dat de pesto te warm wordt.

Je Pesto is klaar! Voeg deze heerlijke verse pesto toe aan je pasta, als je deze afgegoten hebt en in een grote schaal zit. Meng de pesto in de pasta samen met een scheutje kookwater van de pasta. Hierdoor bindt de pesto mooi aan de pasta.

Buon Appetito!

Puur deliz recept pesto alla Genovese

Bewaaradvies; 

De verse pesto kun je makkelijk 2 a 3 dagen in de koelkast bewaren. Doe dit is een goed af te sluiten potje (weckpotje) met een laagje olijfolie erop. De pesto kun je ook invriezen. Doe dit dan wel in de porties die je gebruikt. Je kunt na het ontdooien namelijk niet de pesto opnieuw invriezen.

Extra tip!

Gebruik pijnboompitten van goede kwaliteit om het pijnboompittensyndroom te voorkomen. Pijnboompittensyndroom???? Yessss, dat bestaat en is vreselijk irritant! Je houdt dan iedere keer dat je eet een bittere smaak in de mond. Dit kan een aantal dagen tot weken aanhouden. Meer over het pijnboompittensyndroom en hoe je het kunt voorkomen lees je hier.

Groetjes,

Silvia

 

 

 

Puur deliz blog agriturismo Barbagia

Ga jij nog op vakantie? Of ben je misschien al terug en ben je in je hoofd al weer druk bezig met het plannen van je vakantie in 2019?

Hoe fijn ik ons huisje in Enschede ook vind, ieder jaar als we Sardinië weer verlaten, doe ik dit met tranen in mijn  ogen. Mijn tweede huis, daar waar ik ‘vroeger’ hele zomers doorbracht. Zon, zee, bergen, ongerepte natuur, heerlijk eten en Sardijnse gastvrijheid. In mijn ogen een stukje Paradijs. En dit jaar vond ik ook nog een echt pareltje net buiten Alghero. Namelijk Agriturismo Barbagia.

Voor de laatste 3 nachten op Sardinië was ik op zoek naar een agriturismo/B&B/hotel in de buurt van Alghero. Naast dat ik Alghero geweldig vind, is dit een handige locatie ten op zichte van Porto Torres, het havenstadje, waar vandaan de ferryovertocht terug gaat naar het vaste land. Ik had een dagovertocht geboekt, wat betekent dat je om 07.00 uur ‘s ochtends in de haven moet zijn. Het is dan handig om in de buurt te overnachten, zodat je niet al ‘s nachts je bed uit moet.

Wij zijn zelf niet van de hele toerischtische drukke en volle hotels en resorts. Liever verblijven wij in kleinschalige, charmante en niet in het centrum gelegen verblijven. Dit is nog best een klus om dit in het hoogseizoen voor een betaalbare prijs te vinden. Bij toeval stuitte ik op Agriturismo Barbagia, die met geluk ook nog één kamer vrij had! Het was al juni en vaak zijn dan alle mooie betaalbare accomodaties al voelgeboekt! Alsof mijn naam er op stond dus! Ik heb gelijk diezelfde dag geboekt en alles rond gemaakt.

Puur deliz blog agriturismo Barbagia

Wat is een Agriturismo?

Agriturismo is de benaming voor een boerenbedrijf in Italië dat primair wordt gebruikt voor agricultuur en secundair voor toerisme*. Vaak zie je een combinatie van logies + ontbijt wat wordt aangeboden en daarnaast nog een restaurant waar je kunt genieten van locale producten waarvan gedeeltelijk of geheel eigen productie.

Zo ook bij Agriturismo Barbagia, een familiebedrijf gerund door Paula en haar broers. Zij bieden 6 mooie ruime kamers. Geen luxe, maar wel gemak en charme in Sardijnse stijl. Daarnaast hebben zij een restaurant waar je dagelijks kunt genieten van traditionele Sardijnse gerechten waarvoor zij een vast menu aanbieden (geen a la cart dus). En oh oh oh wat hebben wij hier heerlijk gegeten!

* ik zeg alvast sorry voor de slechte kwaliteit van de foto’s. Door de gezellige sfeerverlichting en overvolle tafels is het me niet gelukt om hele mooie foto’s te maken die alle gerechten tot hun recht laten komen. Daarbij hadden we ook gewoon honger en wilden we snel eten *oeps*! 

Puur Deliz blog agriturismo Barbagia

Je begint de avond met een Aperitief. Je kon kiezen uit Vermentino (Sardijnse witte wijn) of Cannonau (Sardijnse rode wijn), een olijfje en pane carasau (Sardijns crackerbrood).

Al snel werdt de tafel gevuld met meerdere verschillende kleine voorgerechtjes. Een perfect antipasto!

Puur deliz blog agriturismo Barbagia

Puur deliz agriturismo Barbagia Met eigenlijk al een goed gevulde buik, werd de volgende gang op tafel gezet. In Italie is dit even ‘primo’ wat bijna altijd een pasta- of rijstgerecht is. Wij kregen verse huisgemaakte pasta met een tomatensaus en pecorino Sardo (Sardijnse schapenkaas) en Ravioli met ricotta en spinazie.

Puur deliz blog agriturismo Barbagia

Puur deliz blog agriturismo Barbagia

Na de pasta was het tijd voor het ‘secondo’, wat in Italië bijna altijd vlees en/of vis is. Wij kregen heerlijke maialetto arrosto (geroosterd biggetje), deze was zo ontzettend mals en sappig, dat nu bij het schrijven het water me al weer in de mond loopt! En één van mijn favorieten, lamsstoof met aardappeltjes. Ook al zaten we eigenlijk al te vol, we hebben als goed gasten alles opgegeten! Het was echt ontzettend lekker!

Puur deliz blog agriturismo barbagia

Puur deliz blog agriturismo barbagia

Puur deliz blog agriturismo barbagia

Maar we zijn nog niet klaar! Een Sardijns dessert mocht niet missen! Meloen en zoete Sardijnse heerlijkheden. We zaten eigenlijk te vol, maar we moesten natuurlijk alles wel proeven!

Puur deliz blog agriturismo barbagia

En ook dat was nog niet het eind! Een Italiaans diner sluit je in stijl af met koffie en een digestief. Je kon kiezen uit Mirto of Grappa. Wij kozen voor het traditionele Sardijnse likeur Mirto. Perfect om 2,5 uur lang tafelen mee af te sluiten!

Wij hebben echt ontzettend genoten van deze avond! Het eten was echt traditioneel en overheerlijk! De locatie prachtig en sfeervol. En het personeel vriendelijk en gastvrij! Ook kun je hier met kids prima terrecht, door de grote speelweide naast het restaurant. De kids kunnen zich in de speeltuin uitleven terwijl jij rustig geniet! Een dikke aanrader dus!

Ook de overnachtingen zijn ons heel goed bevallen! We hebben heerlijk geslapen en het ontbijt was ook een aangename verrassing. Verse koffie (niet uit een automaat) fruit, broodjes, koekjes en cakejes, en zoet en hartig beleg! Alles was perfect!

Agriturismo Barbagia ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Alghero en binnen 10 minuten ben je al bij de meest prachtige stranden!

Voor meer info (en mooie foto’s) check de website van Agriturismo Barbagia of mail naar info@agriturismobarbagia.it. **

Paula en familie heel erg bedankt voor alles! We hebben ontzettend genoten!

Ga jij op vakantie naar Sardinië of heb je hier interesse in, mail me gerust voor tips, do’s en don’ts!

 

* bron Wikipedia

** dit is geen gesponsorde blog! Ik schrijf dit omdat ik dit een absolute aanrader vind en ontvang hier niets voor!

Puur deliz Cucina povera

Si stava meglio quando si stava peggio.

We zouden er beter aan toe zijn als het slechter met ons zou gaan! Dat is eigenlijk waar de Italiaanse Cucina Povera in onze tijd om gaat. Letterlijk vertaald de ‘armeluiskeuken’, maar voor velen de rijkdom en kunst van de simpele keuken.

Anders dan dat de naam doet vermoeden was/is de Cucina Povera niet voor de armen. In de Middeleeuwen waar deze stijl haar oorsprong vind, hadden de armen praktisch geen eten. Ook tijdens en na de Eerste en Tweede Wereldoorlog, was dit niet de keuken voor de armen. De middenstand die de schaarste in voedsel moest opvangen heeft de basis gelegd voor deze kookstijl.

De Cucina Povera was dus voornamelijk van de middenstand die in die tijd land bewerkten voor landeigenaren. Zij kookten op een creatieve manier om zo de schaartse aan vlees en andere dierlijke producten op te vangen. Als ze geluk hadden werd er één keer per week vlees gegeten en dan niet eens de mooie stukken, maar bijvoorbeeld de organen. Het vlees werd dan gebruikt voor bijvoorbeeld een ragu en werd zo lang mogelijk gestoofd om zoveel mogelijk smaak te krijgen. Doordat melk snel kon bederven werd hier kaas van gemaakt en van de wei weer Ricotta. Er werd veel gebruik gemaakt van granen, wild groeiende kruiden (rozemarijn, laurier en tijm) en planten zoals snijbieten, artisjokken, wilde groene asperges en cichorei. Ook werd er gebruik gemaakt van veel peulvruchten als bron van proteïne, zoals bonen, kikkererwten en linzen.

De naam Cucina Povera verwijst dus meer naar wat en hoe er gekookt werd. Met weinig ingrediënten, het maximale bereiken.

Gerechten uit de Cucina Povera zijn niet alleen seizoensgebonden maar ook streekgebonden. In heel Italië zie je dit in de traditionele streekgerechten terugkomen. Bekende gerechten die hun oorsprong kennen in de Cucina Povera zijn bijvoorbeeld pasta con fagioli (pasta met bonen) en minestrone (dikke groentesoep met oa bonen of linzen en pasta). Maar ook de  Cipollata (gestoofde uien) en pane fritto (gefrituurd brooddeeg) .

In de Italiaanse keuken is natuurlijk wel het één en ander veranderd, maar de eenvoud in de gerechten en het principe van ‘less is more’ blijft terug komen.Je gerechten zo bereiden dat alle ingrediënten tot hun recht komen en je een maximale smaakbeleving ervaart met weinig en vooral verse ingrediënten.

De Cucina Povera en/of het Mediteraanse dieet zijn door hun vrij gezonde karakter weer erg populair geworden de afgelopen jaren. Er is al menig kookboek verschenen met veel lekkere ouderwetse recepten in een modern jasje. Ook doordat veel gerechten vegetarisch en vaak ook vegan zijn, past dat natuurlijk steeds meer in onze vernieuwende maatschappij.  Tegenwoordig is het wel vrij prijzig om te koken met verse wilde groenten en kruiden. Daarnaast zijn ze ook niet altijd te vinden.

Ik ben zelf groot fan van de Linzensoep met pasta. Als klein meisje vond ik het vreselijk als mijn moeder dit maakte. Tegenwoordig eten wij dit eigenlijk wekelijks! Gelukkig vindt Raff (nu bijna 3 jaar) dit heerlijk. Hij vraagt zelf om Nonna’s pastasoep, zoals hij dit zelf noemt.

Puur deliz Cucina povera

In mijn volgende blog deel ik mijn moeders recept met jullie voor deze super gezonde vegan linzensoep !

Stay tuned!