Puur Deliz Newsflash

First we eat, then we do everything else 😉

Het is al weer maandagochtend en dus tijd voor een nieuwe newsflash! De herfst lijkt zijn intrede al gedaan te hebben, maar gelukkig hebben we gisteren ook nog even van het zonnetje kunnen genieten. Hoop jij nog op een mooie zonnige dag zodat je nog één keer de BBQ kunt aansteken? Onze BBQ-pakketten zijn alleen nog deze maand te bestellen. Ook nemen we deze maand afscheid van ons zomerpakket bij onze abonnementen. Wil je toch nog een maandje extra genieten van onze zomerse gerechten, geef dit dan aan bij je nieuwe aanvraag. Dit is alleen nog in de maand september mogelijk!

Misschien heb je het op de website al voorbij zien komen. Onze heerlijke Cannoli Siciliani zijn helaas tijdelijk niet beschikbaar. We gaan proberen deze weer zo snel mogelijk te maken. Kun jij niet wachten om deze lekkere Siciliaanse traktatie weer te eten? Reserveer ze dan alvast, door ons een berichtje te sturen. Jij krijgt dan persoonlijk bericht zodra ze weer beschikbaar zijn!

puur deliz newsflash

Natuurlijk hebben we ook deze week een nieuwe weekaanbieding. Op aanvraag, deze week de Lasagna Verde. Als je al gek bent op onze lasagna dan vind je deze vast ook heel lekker. Is dit al een favoriet van je? Of wil je ‘m nu toch echt een keer gaan proberen? Klik hier voor de weekaanbieding-prijzen.

puur deliz newsflash

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen week zijn we naast de bestellingen ook druk geweest met catering, Italian dinner experience en het verzorgen van hapjes. Heb jij binnenkort ook een feestje en wil jij dit feestje een Italiaans tintje geven? Neem dan contact met ons op via info@puurdeliz.nl of klik hier voor meer info.

Puur Deliz Newsflash

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fijne week en tot snel 🙂

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.