puur deliz nieuws

Nog even een keer alle Puur Deliz nieuwtjes onder elkaar, zodat je niks hoeft te missen 🙂

We beginnen natuurlijk met het super leuke nieuws over de onze deelname aan de Local Sunday Market op 7 mei! Heb je deze datum nog niet in je agenda staan, block ‘m dan snel! Op een super gave locatie met wel 100 kraampjes kun je heerlijk shoppen! Wij hebben er in ieder geval al heel erg veel zin in!!

lsm puurdeliz

Op 5, 6 en 7 mei is de maaltijdenservice gesloten, maar op 7 mei kun je natuurlijk dus op de Local Sunday Market bij ons terecht voor de Puur Deliz zoete heerlijkheden!

Ook op 13 mei zal de Puur Deliz maaltijdenservice gesloten zijn in verband met catering van een bruiloft.

Op 14 mei is het weer moederdag en Puur Deliz gaat een bijzondere mama in het zonnetje zetten! Op de onze facebookpagina zijn we bezig met een leuke winactie. Tag die bijzondere mama die een Puur Deliz goodiebag verdient en misschien gaan we haar wel verrassen op moederdag! Heb jij die bijzondere mama nog niet getagd? Klik dan hier en doe mee!

puur deliz moederdag

De weekaanbieding van deze week wil je zeker ook niet missen! Onze heerlijke conchiglioni funghi e gorgonzola kun je nog een paar dagen met korting bestellen!

weekaanbieding conchiglioni puur deliz

En natuurlijk komen we vrijdag weer met een nieuwe weekaanbieding! Houd dus goed de website, facebook en instagram in de gaten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.