lsm puurdeliz

April komt al weer bijna ten einde en dat betekent dat wij Koningsdag gaan vieren! Puur Deliz viert mee met een mooie Koningsdagactie!

Op Koningsdag verwachten we eigenlijk wel een zonnetje, maar dit jaar zijn de weergoden ons niet zo positief gestemd. Aankomende donderdag wordt er regen en hagel voorspeld, en met 11 graden toch ook behoorlijk fris. Om deze dag toch iets zonniger te maken, krijg jij van ons 10% korting* op je bestelling! Gebruik bij het afrekenen onze kortingscode oranje en de korting wordt meteen verrekend. Erg fijn om op een druilerige dag te weten dat er ’s avonds een heerlijke Puur Deliz ovenmaaltijd op je staat te wachten om je weer op te warmen!

lsm puurdeliz

Na Koningsdag werken wij toe naar nog een hele bijzondere dag! Op 7 mei staan wij op de Local Sunday Market! Hier gaan we onze zoete Puur Deliz heerlijkheden verkopen, zoals bijvoorbeeld onze Cannoli Siciliani en Torrone Sardo. Ook komen wij met een nieuwe zoete heerlijkheid die (nog) niet bij ons op de kaart staat…….. de super lekkere Amaretti Sardi! Heerlijke Sardijnse amandelkoekjes, knapperig aan de buitenkant en lekker zacht van binnen!

puur deliz amaretti sardi

Zien wij jou ook op 7 mei?

Mede door de Local Sunday Market zijn wij een aantal dagen gesloten met onze maaltijdenservice. Hierbij gaat het om:
Vrijdag 5 mei
Zaterdag 6 mei
Zondag 7 mei (natuurlijk zien we je deze dag graag op de Local Sunday Market 😉 )

Ook op zaterdag 13 mei zal de Puur Deliz maaltijdenservice gesloten zijn, dit ivm catering voor een bruiloft.

Op zondag 14 mei (moederdag) zijn we natuurlijk weer geopend en voor moederdag komt er een super leuke winactie aan! Houd deze week dus de Puur Deliz website, facebookpagina en instagram in de gaten om mee te doen!

Om meteen met kortingscode oranje voor Koningsdag te kunnen bestellen klik je hier.

Tot snel!!!!

 

 

* De 10% korting met code oranje is alleen geldig bij bestellingen vanaf €10,- en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingscodes

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.