Puur Deliz amaretti sardi

The secret ingredient is always LOVE!

Update: De dinsdag zit vol! De Parmigiana kan niet meer besteld worden ☺️☺️

Het is vrijdag, dus een nieuw Puur Deliz weekmenu staat voor jullie klaar!

In verband met het verlengen van de lockdown voor de scholen, neem ik helaas voor de maandag nog steeds geen bestellingen aan. Aankomende maandag draai ik dus alleen weer de abonnementen. We wachten even af wat er gezegd gaat worden voor de week erop.

Wel ben ik bezig geweest met een mooi menu voor op een vrijdag en/of zaterdag en nog andere ‘nieuwtjes’ alleen ja, ik twijfel dan nog te erg, en ik heb dan net niet genoeg tijd gehad om alles goed uit te werken……… want ja, het is best druk nu, met ook de homescholing erbij. De wekker gaat tegenwoordig wel heel vaak om 05.30 uur 🙈 Mag ik ook eerlijk zeggen, dat ik het ook wel weer heel gezellig vind om Raff zoveel thuis te hebben? Ja het is druk, maar het heeft ook wel weer iets heel moois om zo betrokken te zijn bij dat stukje ontwikkeling van je kind, waar je normaal veel minder van ziet.

Maar ik heb er wel zin in om toch weer een mooi menu te draaien, of weer een keer mooie borrelplankjes! Snel meer nieuws hierover 🙂

En nu gewoon snel verder met het Puur Deliz Weekmenu:

Op maandag 18-01: Alleen de abonnementen.

Op dinsdag 19-01: Voor de echte liefhebbers, maar wees er snel bij, want ondertussen gaat het bij dit gerecht ook hard; De Parmigiana di Melanzane (incl homemade focaccia en een salade) voor €10,50 per persoon.

Op donderdag 21-01: Op deze dag jullie all time favourite, de Puur Deliz Lasagna voor €8,00 per persoon.

Als dessert of gewoon lekker bij de koffie, heb ik aankomende week voor jullie de Amaretti Sardi voor €5,- per zakje.

Bovenstaande maaltijden zijn nog wel uit te breiden met Focaccia en een kleine salade voor €4,75 per persoon. Alleen focaccia is ook mogelijk voor €2,25 of alleen een kleine salade voor €3,50 per persoon.

Vol=Vol, wacht dus niet te lang met bestellen!

Bestellen kan per email naar info@puurdeliz.nl of telefonisch/whats app op 0642220351.

Bezorging is vanaf €15,00 gratis, afhalen is ook mogelijk op tijdsafspraak. Betaling per betaalverzoek (tikkie) of contant.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Fijn weekend en tot snel!

Groetjes,

Silvia

 

Puur deliz amaretti sardi

Puur Deliz Conchiglioni al Ragu

You can’ t just eat good food, you’ve got to talk about it too!

Update: Voor de donderdag zijn we helaas al uitverkocht! Er kan alleen nog voor de dinsdag besteld worden!

Update 2: Ook op dinsdag zijn we uitverkocht! Dank jullie wel!!

De eerst (werk)week van januari zit er weer op! Hoe is het bij jullie gegaan? Thuiswerken? Combi van thuiswerken en homeschooling? Opstarten na de feestdagen? Hier zijn we gelukkig gelijk in een goede flow terecht gekomen 🙂 en hebben we een hele fijn, wel drukke, maar toch wel fijne start gehad!

Ondertussen heb ik ook geprobeerd structureel actief te zijn op Instagram en jullie mee te nemen in hoe hier de dagen verlopen. Voornamelijk food gerelateerd natuurlijk. Dit vind ik echt super leuk om te doen en was daarom ook een soort van goede voornemen voor 2021. Benieuwd? Volg @puurdeliz dan op Instagram!

De maaltijdenservice draai ik aankomende week weer alleen op de dinsdag en donderdag. Op de maandag wederom alleen de abonnementen. Nu kwamen er ook al weer vragen binnen, of ik al weer nieuwe abonnementen aanneem. Ik heb weer een aantal vrije plekjes, mocht je dus graag een abonnement willen, stuur me dan even een berichtje en we gaan het regelen.

Op het menu voor aankomende week geen vegetarische gerechten, maar voor de vaste vega Puur Deliz liefhebbers, kan ik eventueel wel een vega maaltijd klaarmaken. Wil je hier gebruik van maken, app me dan even voor de mogelijkheden!

En nu snel verder met het weekmenu:

Maandag 11-01: Alleen abonnementen

Dinsdag 12-01: Conchiglioni Funghi en Parma (gevulde pastaschelpen met kastanjechampignons en parmaham, met een romige tomatensaus) voor €9,00 per persoon.

Donderdag 13-01: Jullie absolute favoriet……. De Conchiglioni al Ragu (van stoofvlees) voor €10,00 per persoon.

Ik verwacht dat ik voor de donderdag weer razendsnel uitverkocht ben, wees er dus snel bij!!

Bovenstaande maaltijden zijn uit te breiden met Focaccia en een kleine salade voor €4,75 per persoon. Alleen focaccia is ook mogelijk voor €2,25 of alleen een kleine salade voor €3,50 per persoon.

De Koffie Panna Cotta met Gianduia en hazelnoot is het dessert van deze week! Deze kost €4,75 per persoon (liever zonder Guanduia en/of hazelnoot? Geen probleem! Laat me dit dan even weten!)

Vol=Vol, wacht dus niet te lang met bestellen!

Bestellen kan per email naar info@puurdeliz.nl of telefonisch/whats app op 0642220351.

Bezorging is vanaf €15,00 gratis, afhalen is ook mogelijk op tijdsafspraak. Betaling per betaalverzoek (tikkie) of contant.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Fijn weekend en tot snel!

Groetjes,

Silvia

Puur deliz panna cotta

Puur deliz Zuppa Inglese

Happy New Year 🥂

Update 02-01: De dinsdag is uitverkocht! Er kan voor deze dag niet meer besteld worden! Voor de donderdag heb ik nog een paar plekjes!

Allereerst begin ik met jullie een gelukkig en gezond nieuw jaar te wensen! Ik hoop dat jullie hele fijne feestdagen/vakantie hebben gehad!

Ook in 2021 hoop ik weer heel veel heerlijke maaltijden voor jullie te mogen maken! Wel beginnen we dit nieuwe jaar iets anders, doordat de scholen dicht zijn en we dus een andere balans moeten vinden. Ik heb er voor gekozen, om op de eerste twee maandagen van januari alleen de abonnementen te draaien. De maaltijdservice waarvoor je een bestelling kunt plaatsen draai ik de eerste twee weken alleen op de dinsdag en donderdag. Na deze twee weken hoop ik gewoon weer drie dagen per week de maaltijdservice te draaien.

Wat verandert er verder…….

Ook wil ik met iets nieuws gaan beginnen. Ik draaide natuurlijk al de Italian Dinner Experiences, maar deze wil ik gaan aanpassen, zodat ik jullie nog meer mee kan nemen in een echte Italiaanse smaakbeleving. Dit ga ik doen doormiddel van DIY elementen, zoals jullie ook met het Kerstmenu gezien/gehad hebben. Ik hoop dit eerste menu al in januari te kunnen gaan draaien. Ik ga hier heel snel op terug komen!

Wat ook anders zal zijn in 2021 is het wegvallen van de Anellini Siciliani en de Lumaconi. Door omstandigheden en maatregelen, kon ik niet meer altijd rekenen op een leverancier in Italië, en heb ik ervoor gekozen om hier niet meer te bestellen. Ik heb helaas nog geen andere stabiele leverancier kunnen vinden voor de Anellini en Lumaconi, dus voor deze gerechten ga ik het anders aanpakken.

Helaas moet ik ook de prijzen iets gaan aanpassen, want door alle prijsstijgingen om mij heen, kan ik er zelf niet meer omheen. Dit geldt overigens niet voor alle producten! Waar we hier wel al enige tijd tegenaan zaten te hikken, zijn de bezorgkosten. Ik wil heel graag gratis blijven bezorgen, en dat blijven we dus ook doen, alleen wel voor bestellingen vanaf €15,00. Ik ga heel eerlijk zijn, maar het kan eigenlijk gewoon niet uit om op een bestelling van €8,00 gratis te bezorgen. Wil je je bestelling van onder de €15,00 nog wel bezorgd hebben, dan rekenen we hier afhankelijk van de wijk, €2,50 of €3,50 bezorgkosten voor.

En nu heel snel verder met het weekmenu……..

Maandag 04-01: Alleen abonnementen.

Dinsdag 05-01: Op deze dag kun je kiezen voor de Puur Deliz Lasagna voor €8,00 per persoon en/of voor de Melanzane Caprese* (gegrilde aubergine Caprese style) met buffelmozzarella en incl homemade focaccia voor €10,00 per persoon.

Donderdag 07-01: Op deze dag kies je voor de Conchiglioni (ipv Lumaconi) Tonno e Mozzarella voor €10,00 per persoon. (Reuze pastaschelpen gevuld met licht spicy in vernaccia wijn gemarineerde tonijn.)

Bovenstaande maaltijden zijn uit te breiden met Focaccia en een kleine salade voor €4,75 per persoon. Alleen focaccia is ook mogelijk voor €2,25 of alleen een kleine salade voor €3,50 per persoon.

Zin in een heerlijk Italiaans dessert? Deze week bestel je de Puur Deliz  Zuppa Inglese (in de 1p glazen)  voor €6,00 per persoon.

Vol=Vol, wacht dus niet te lang met bestellen!

Bestellen kan per email naar info@puurdeliz.nl of telefonisch/whats app op 0642220351.

Bezorging is vanaf €15,00 gratis, afhalen is ook mogelijk op tijdsafspraak. Betaling per betaalverzoek (tikkie) of contant.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Volg je ons trouwens al op Instagram? Hier krijg je als eerste alle nieuwtjes te zien!

Fijn weekend en tot snel!

Groetjes,

Silvia

* Op de Melanzane Caprese zit standaard pijnboompitten. Laat het me even weten ivm bijvoorbeeld allergie als dit er niet op mag zitten!

Puur Deliz melanzane Caprese

🎄 Buon Natale 🎄

Allereerst dank jullie wel voor het bestellen van het Puur Deliz Kerstmenu. Echt super leuk dat vanavond (of morgen) de Puur Deliz gerechten bij jullie op tafel staan.

Met dit berichtje geef ik jullie nog een korte beschrijving van de verschillende gerechten.

Laten we maar meteen beginnen met de voorgerechten!

Burrata/crispy prosciutto crudo/gekonfijte tomaatjes/groene asperges (incl homemade focaccia)
Een heerlijk begin van een Italiaans diner! Burrata komt oorspronkelijk uit Puglia waar ze een prachtige combinatie hebben gemaakt door een mozzarella te vullen met Straciatella (combi van room en mozzarella, niet het ijsje 😉 ). Deze bijzondere kaas is heerlijk in een salade gecombineerd met zoutige en zoete ingrediënten.

Tagliere di formaggi Italiani (Italiaanse cheese platter) 
Deze kaasplank zal je met ieder hapje even meenemen naar die heerlijke vakantie in Italie. Op deze plank vind je al mijn favoriete kazen terug!

Bocconcini di mozzarella di buffala affumicata: Uit onze eigen streek, namelijk van de Buffalo Farm Twente. Gerookte buffelmozzarella. Zacht van smaak met toch dat beetje extra.
Provolone Dolce: Dit is een half harde tot harde koemelk kaas. Deze zoete variant is zacht, mild en romig van smaak doordat het ‘maar’ drie maanden gerijpt wordt.
Provolone Piccante: Deze variant wordt in plaats van 3 maanden maar liefst 12 maanden gerijpt en is hierdoor veel krachtiger en pittig van smaak. Beide kazen op deze plank om het contrast te laten proeven.
Parmigiano Reggiano: Deze kaas mag natuurlijk niet ontbreken. Op deze plank de 30 maand gerijpte Parmigano. Deze is zo intens, krachtig en vol van smaak, dat je deze het beste als één van de laatste kazen kunt eten.
Pecorino Pepato: Op een Italiaanse kaasplank mag natuurlijk een schapen kaas niet ontbreken. De meeste van jullie kennen de Pecorino Romano wel, maar deze Pepato komt uit Sardinië en is niet zoutig maar heerlijk pittig van smaak.
Taleggio: Je ziet het misschien niet direct (tenzij je goed naar de korst kijkt) maar de Taleggio is een rode schimmelkaas die mild en zoetig maar ook iets licht pittigs heeft.
Toma Piemontese: Om toch ook nog een mildere en zoete kaas toe te voegen, voor de balans, deze Toma uit Noord Italie.

Dan door met de pasta’ s…….

De mafalde kook je het beste gaar in een hoge pan met ruim voldoende water. Ga uit van 1 tot 1,5 liter water per 100 gram pasta. Laat de pan water rustig het kookpunt bereiken en voeg dan het zout toe. In italie zeggen ze vaak dat je pasta water net zo zout als de Middelandse zee moet zijn 😂 maar wat je goed kunt aanhouden is 10 gram zout per 100 gram pasta op minimaal 1 liter water. De mafalde zijn het lekkerste “al dente’ en hiervoor kook je ze +/- 8 tot 9 minuten. Altijd even proeven voor het afgieten 🙂

De Ragu warm je heel rustig in een pannetje op, blijf dit heel vaak roeren zodat het niet vastkoekt. Deze saus heeft door de hele lange kooktijd heel weinig vocht, waardoor het snel kan aankoeken. Let hier dus goed op. De mafalde mengen wij niet door de saus, maar we scheppen de saus op de mafalde als we deze mooi in het bord gedraaid hebben. Na het afgieten van de pasta, maak je het bord klaar, door de pasta mooi op het bord te draaien en de warme ragu erover heen te scheppen. Vers geraspte Parmezaan (weckpotje) erover heen en je Mafalde al Ragu zijn klaar!

De pesto hoef je niet op te warmen. Deze schep je uit het weckpotje in een schaal en roer je even los. Na ongeveer 4 a 5 minuten dat de Mafalde aan het koken zijn, schep je een flinke scheut (maar niet te veel, beter dus in stapjes) pasta kookwater op pesto en roer je dit goed door. Je pesto wordt hier heerlijk romig van en bindt dan mooi aan je pasta, Na het afgieten van je pasta roer je deze voorzichtig door de pesto, totdat al je pesto mooi verdeeld is over de mafalde. Ook hier maak je het af door de verse geraspte Parmezaan.

Het bijgerecht: 
Sinaasappel-venkel salade, granaatappel en balsamico.

Dessert:
Het lekkerste is om de Cannoli een kwartier voordat je ze gaat eten op te spuiten met de ricotta of patisserie creme. In de groene spuitzak zit de Ricotta creme en in de roze spuitzak de patisserie creme.

Buon Appetito!

Hoop dat alles naar wens is en jullie heerlijk kunnen genieten van het eten!

Wens ik jullie verder nog hele fijne feestdagen en dat het een fantastisch 2021 mag worden!

Groetjes,

Silvia

Puur deliz brodo con Fregola

Hi…… Leuk dat je er bent 🙂

Dat betekent dat jij de Brodo di carne con Fregola Sarda besteld hebt.

Wat heb je van ons ontvangen:

  • Weckpot met bouillon, sukade en wortel
  • Parmezaanse kaas
  • Homemade focaccia
  • Salade

Alle ingrediënten voor een complete Italiaanse smaakbeleving!

De stappen naar deze heerlijke maaltijd op tafel zetten zijn:

  • Giet de inhoud van de weckpot (ook het vetlaagje bovenop, hierin zit namelijk heel veel smaak) in een pan en laat op zacht tot middelmatig vuur tot het kookpunt komen.
  • Nu kun je er voor kiezen om de sukade en wortel in kleine stukjes te snijden en in de bouillon te laten zitten, of eruit te halen en apart te eten met focaccia en salade.
  • Op het moment dat je bouillon lichtjes kookt, kun je de Fregola toevoegen. Deze heeft ongeveer 10 tot 12 minuten nodig om gaar te koken. Afhankelijk van hoeveel bite jij zelf lekker vindt. Proef dus altijd eerst even!
  • Zout toevoegen is in principe niet nodig omdat je ook de parmezaanse kaas nog toevoegt, maar ook hier adviseer ik om even te proeven en eventueel naar smaak nog iets zout toe te voegen.
  • Als de fregola gaar is, kun je opscheppen! De parmezaanse kaas voeg ik pas toe na het opscheppen.
  • Mocht je de sukade en wortel apart eten, dan adviseer ik de sukade nog wel licht te zouten.

Buon Appetito!

Puur Deliz Vegan Cantuccini

Take out met de beleving van homemade!

Ik begin dit Puur Deliz weekmenu met bovenstaande quote die we voor Pure Food Concepts gebruiken, omdat dit natuurlijk ook gewoon de essentie is van Puur Deliz. En de reden dat ik vier jaar geleden met Puur Deliz ben begonnen. Het gemak en de tijdbesparing van een Take Out maaltijd, maar dan wel met de kwaliteit en de verse ingrediënten van een goede homemade maaltijd. Op de socials zeg ik wel vaker #lovemyjob. Maar echt hoor, vooral na het afgelopen jaar, ben ik enorm dankbaar dat mijn concept en de maaltijden zo door jullie gewaardeerd worden. Sorry, de december maand roept dit soort sentimentele gedachtes bij me op 😛

Snel verder, want deze week is alweer de laatste week voor de maaltijdservice van dit jaar! Wij nemen namelijk samen met Raff kerstvakantie en draaien dus geen maaltijden tijdens de schoolvakanties. Wel draai ik het kerstmenu op 24 december natuurlijk. Op maandag 4 januari starten we weer met de maaltijden. Het weekmenu voor die week plaats ik in plaats van op vrijdag ( want 1 januari) op zaterdag 2 januari in de ochtend.

Aankomende week draai ik weer twee dagen in plaats van drie dagen zoals ik vorige week al vertelde. Dat zal voor aankomende week op maandag en dinsdag zijn. De abonnementen op de donderdag zullen wel gewoon doorgaan.

Op 14-12 en 15-12 te bestellen:

Op maandag 14-12 bestel je: We doen een meatless monday met onze Cannelloni Ricotta e Spinaci voor €8,75 per persoon of ga voor de Conchiglioni Funghi e Gorgozola (voor de echte echte liefhebbers 😉 ) voor €9,00 per persoon.

Op dinsdag 15-12 bestel je: De laatste keer de Puur Deliz Lasagna van 2020 voor €7,50 per persoon of als je liever voor vegetarisch gaat, de Cannelloni Ricotta e Spinaci voor €8,75 per persoon.

Bovenstaande maaltijden zijn uit te breiden met Focaccia en een kleine salade voor €4,50 per persoon. Alleen focaccia is ook mogelijk voor €2,25 of alleen een kleine salade voor €3,50 per persoon.

Deze week als dessert de Vegan Cantuccini met cranberry en pistache en sinaasappel! Deze typische Italiaanse biscotti ontwikkelde ik als vegan variant op aanvraag vorig jaar voor een Kerst dessert buffet en de geur is echt een trigger om dat heerlijke fijne Kerstgevoel te krijgen.De vegan Cantuccini kosten €6,00 per portie.

Vol=Vol, wacht dus niet te lang met bestellen!

Bestellen kan per email naar info@puurdeliz.nl, via Instagram of Facebook messenger of telefonisch/whats app op 0642220351.

Bezorging is gratis, maar afhalen is mogelijk, alleen wel op tijdsafspraak. Betaling per betaalverzoek (tikkie) zoals jullie van ons gewend zijn.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Alvast een heel fijn weekend en voor diegene die ik niet meer zie of spreek…….. ik wens jullie hele fijne feestdagen met heel veel liefde, warmte en natuurlijk lekker eten. En dat 2021 een fantastisch en spetterend jaar mag worden. Natuurlijk ook weer met heel veel lekker eten 😉

Groetjes,

Silvia

Puur Deliz Vegan Cantuccini

puur deliz cannoli siciliani

🎄 Buon Natale 🎄

Update 12-12-2020: Helaas is het niet meer mogelijk om het Kerstmenu te bestellen. We zitten helemaal vol!

Oh wat was het dit jaar lastig zeg! Eerst getwijfeld over of we überhaupt een Puur Deliz Kerstmenu zouden aanbieden. Daarna getwijfeld over welke dag! En ja, toen moest het hele menu nog bedacht worden! Maar het is gelukt hoor!!

We hebben ervoor gekozen om het Puur Deliz Kerstmenu aan te bieden op 24 december in plaats van op 2de Kerstdag! Hier hebben we verschillende redenen voor. Zoals bijvoorbeeld alle ellende met de C-maatregelen en dat we niet zo goed weten wat er gaat gebeuren. Horeca wel of niet open? Wel of niet visite….. enz enz enz. Nou had ik kunnen wachten op de persconferentie, maar om daar eerst op te wachten en dan de hele planning rond maken. Nee dat schiet niet op! Ook viel mij vorig jaar voor het eerst, het draaien van een menu op 2de Kerstdag echt tegen! Nou ja om het verhaal niet nog langer te maken, dit jaar dus een mooi menu op Kerstavond! 🎄🌟

Via Instagram hadden jullie al laten weten dat jullie het leuk zouden vinden om een DIY element erin te hebben. Nou dat leek mij ook erg leuk. Ook kan ik hierdoor het menu net iets anders doen. Super leuk dus! Ook heb ik voor een dessert gekozen die ik al heel lang niet meer gemaakt heb, want gewoon te druk. Het is namelijk een beste klus om deze zelf te maken, maar oooooh zoveel lekkerder dan die voorgefabriceerde verpakte dingen 🙈😂 hierbij met een DIY element, zodat je echt de volledige goddelijke smaakbeleving hebt 😉

Het menu is alleen in zijn geheel te bestellen en dus niet per los onderdeel. Alle opties zijn vanaf twee personen te bestellen (ben je met 4 personen dan kun je wel voor beide opties kiezen).

Puur Deliz Kerstmenu 2020

Voorgerecht:
Uitgebreide Italiaanse cheese platter met bijzondere kaasjes (vega) (incl homemade focaccia)
Of
Burrata/crispy prosciutto crudo/gekonfijte tomaatjes/groene asperges (incl homemade focaccia)

Hoofdgerecht (DIY)
Mafalde lunge al Ragù (jullie favoriete Ragù van stoofvlees)
Of
Mafalde al Pesto Genovese (vega en natuurlijk homemade)

(DIY element: pasta zelf afkoken, inclusief vers geraspte Parmigiano Reggiano)(Mafalde zijn een soort van gekartelde Papardelle, klik hier voor de foto)

Bijgerecht:
Sinaasappel-venkel salade, granaatappel en balsamico.

Dessert
Huisgemaakte Cannolo Siciliano met ricotta creme
Of
Huisgemaakte Cannolo Siciliano met patisserie creme

(DIY element: Cannoli leeg aangeleverd met spuitzak met één van beide crèmes om zelf op te spuiten)

Als afsluiter een heerlijk Italiaans digistief: Limoncello (uit Sardinie) of een Sardijnse Mirto

Mocht je nou geen zoet dessert willen……… dan kan je voor een Italiaans dessert kaasplankje kiezen, met een meerprijs van €6,50 per persoon, ook weer vanaf twee personen)

Zoals jullie van ons gewent zijn, geen disposables. Voor- en bijgerecht en dessert opgemaakt op houten planken en onze terracotta borden. Ragu en pesto in glazen potten. Wil je graag de gerechten op je eigen servies opgemaakt hebben, laat me dit dan even op tijd weten dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Kosten voor bovenstaand menu zijn €35,- per persoon.

Helaas kunnen we met bovenstaand menu geen rekening houden met allergieën.

Het is mogelijk om t/m 17 december te bestellen, maar vol = vol, wacht dus niet te lang. Om bovenstaand menu te bestellen kun je een whats app berichtje sturen naar 0642220351.

Het Kerstmenu komen we gratis bezorgen. We maken dan even een afspraak over het tijdstip. Ophalen van het Kerstmenu is ook geen probleem. Ook hiervoor maken we graag een tijdsafspraak.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.

Ik wens jullie nog een hele fijne avond en tot snel!

Groetjes,

Silvia

 

puur deliz cannoli siciliani

Puur Deliz torta alla fragola

It’s the season to be jollly 🙂

Update: De Lasagna op de donderdag is uitverkocht en kan niet meer besteld worden! Voor de maandag hebben we nog een paar plekjes.

Update 2: Er kan niet meer besteld worden! We zitten voor aankomende week weer helemaal vol!

Jaaaa het is december!! Staat jullie kerstboom al? Hier al wel hoor! Raff en ik zijn echte ‘Suckers for Christmas’ ….. Han not so much haha, hij ondergaat het gewoon allemaal!!

Maar een heerlijke maand vol gezelligheid en lekker eten. Maar ook een hele drukke maand! Morgen draai ik voor Sinterklaas de Antipasto planken, super leuk en zondag komt het Puur Deliz Kerstmenu online! Afgelopen week hebben we dan ook maar twee dagen de maaltijdservice gedraaid. Ook aankomende week en die week erop draaien we maar op twee dagen de Puur Deliz maaltijdservice. Dit omdat we ook nog een aantal kleinere catering opdrachten draaien en we helaas niet onbeperkt tijd hebben.

Aankomende week kun je op de maandag en de donderdag een maaltijd bestellen. De abonnementen zullen op de dinsdag wel gewoon door gaan.

Voor aankomende week bestel je:

Op maandag 07-12 kun je bestellen: Conchiglioni Tonno e Mozzarella (normaal Lumaconi, maar ivm leverings problemen uit Italie, nu met conchiglioni) voor €9,50 per persoon.

Op donderdag 10-12 kun je bestellen: De Puur Deliz Lasagna voor €7,50 per persoon.

Bovenstaande maaltijden zijn uit te breiden met Focaccia en een kleine salade voor €4,50 per persoon. Alleen focaccia is ook mogelijk voor €2,25 of alleen een kleine salade voor €3,50 per persoon.

Het dessert is onze heerlijke Italiaanse aardbeien taart voor €3,50 per punt.

Vol=Vol, wacht dus niet te lang met bestellen!

Zit jouw favoriete gerecht er deze week weer niet tussen? Laat het me even weten en ik ga kijken of het mogelijk is om deze toe te voegen aan het menu van volgende week.

Bestellen kan per email naar info@puurdeliz.nl, via Instagram of Facebook messenger of telefonisch/whats app op 0642220351.

Bezorging is gratis, maar afhalen is ook mogelijk, alleen wel op tijdsafspraak. Betaling per betaalverzoek (tikkie) zoals jullie van ons gewend zijn.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Alvast een heel fijn weekend en tot snel!!

Groetjes,

Silvia

Puur Deliz Conchiglioni al ragu

Wie jarig is trakteert 🥳🎂

Update: We zijn uitverkocht! Er kan niet meer besteld worden! Dank jullie wel!!

Soms nog steeds een beetje onwerkelijk…… Dat Puur Deliz zo’n groot succes is gebleken en we al bijna 4 jaar wekelijks bij heel veel van jullie de lekkerste maaltijden mogen bezorgen en dat we ook vaak voor feestje gevraagd worden, om de hapjes of een buffet te verzorgen.

5 december is dus de verjaardag van Puur Deliz en dit jaar wil ik het niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Vooral niet na dit bizarre en bijna onwerkelijke jaar! Een winactie is door mijn hoofd gegaan, maar hiermee kan ik jullie niet allemaal echt bedanken. Dus heb ik de geweldige Seliha van ‘De Zoetehemel’ gevraagd een heerlijke traktatie te maken voor bij de bestellingen. Wat dit is blijft nog even een verassing!!

Aankomende week draai ik de maaltijdenservice alleen op maandag en dinsdag. Dit omdat we zaterdag 5 december ook draaien met de Sinterklaas bestel opties (waar we al voor uitverkocht zijn). De abonnementen zullen op donderdag wel gewoon doorgaan. Maar om het een beetje goed te maken dat we maar twee dagen draaien en om het extra feestelijk te maken in de verjaardagsweek, gaan we wel voor het meest bestelde gerecht van 2020 (is een schatting, denk dat het gelijk opgaat met de lasagna).

De bestel opties voor de kerstdagen komen op zondag 6 december online!

Aankomende week bij Puur Deliz:

Op maandag 30-11 bestel je: De Conchiglioni al Ragù (van stoofvlees) voor €9,50 per persoon.

Op dinsdag 01-12 bestel je: De Conchiglioni al Ragù (van stoofvlees) voor €9,50 per persoon.

Bovenstaande maaltijden zijn uit te breiden met Focaccia en een kleine salade voor €4,50 per persoon. Alleen focaccia is ook mogelijk voor €2,25 of alleen een kleine salade voor €3,50 per persoon.

Het dessert van aankomende week is ook echt al een favoriet! De Koffie Panna Cotta met Gianduia en hazelnoot voor €4,50 per persoon (liever zonder Guanduia en/of hazelnoot? Geen probleem! Laat me dit dan even weten!)

Vol=Vol, wacht dus niet te lang met bestellen!

Bestellen kan per email naar info@puurdeliz.nl, via Instagram of Facebook messenger of telefonisch/whats app op 0642220351.

Bezorging is gratis, maar afhalen is mogelijk, alleen wel op tijdsafspraak. Betaling per betaalverzoek (tikkie) zoals jullie van ons gewend zijn.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Alvast een heel fijn weekend en tot snel!!

Groetjes,

Silvia

Puur deliz panna cotta

Puur Deliz speculaas zuppa inglese

🎼 Wie zoet is krijgt lekkers……… 🎼

We hebben even getwijfeld, wel Puur Deliz en Sinterklaas of toch niet? Maar eigenlijk vind ik dit soort dagen te leuk om er geen aandacht aan te besteden met Puur Deliz. Maar wat gaan we dan doen? Dat was dan de volgende vraag!

We krijgen altijd zoveel super leuke en lieve reacties op onze antipasto planken. En ik vind het eigenlijk ook gewoon leuk om een keer geen ovenmaaltijden te maken 🙈, dat we besloten hebben, om op 5 december te gaan voor deze heerlijk uitgebreide planken.

Ook had ik me dus in mijn hoofd gehaald dat ik een mooi toetje wou maken, dat en Italiaans is, maar dan wel met een Sinterklaas twist. Nou dat is gelukt hoor!! Het is geworden de Speculaas Zuppa Inglese met gekarameliseerde  sinaasappel en walnoot en kaneel.

Bestellen kan t/m uiterlijk 1 december, maar vol = vol, wees er dus op tijd bij!

De Antipasto Planken zijn te bestellen voor:
2 persoons plank voor € 27,50
4 persoons plank voor € 49,50

Deze planken bestaan uit onze huisgemaakte focaccia met huisgemaakte tapenade, focaccia met ui, verschillende Italiaanse hapjes zoals bijvoorbeeld de gorgonzola champignon, verschillende Italiaanse kazen en charcuterie, olijven en artisjokken.

Wil jij liever een geheel vegetarische plank? Geen probleem! Deze zijn wel net iets duurder, namelijk €32,50 voor 2 personen en € 54,50 voor 4 personen.

Kom jij net met het aantal personen niet uit? Neem dan even contact met me op en lossen het op 🙂

Wil jij nou ook graag een heerlijk toetje erbij? Bestel dan de Speculaas Zuppa Inglese voor € 6,50 per persoon. Dit toetje is standaard met alcohol, maar kan op verzoek ook zonder.

Ophalen en bezorgen kan op zaterdag 5 december tussen 13.00 en 16.00 uur.

Houdt er rekening mee dat de plank fris en koel moet kunnen staan, totdat je gaat eten.

Bestellen kan door een berichtje te sturen of te bellen naar 0642220351.

Wens jullie nog een fijne zondag en tot snel!

Groetjes,
Silvia

Puur Deliz speculaas zuppa inglese