Puur Deliz Conchiglioni al Ragu

Zou dit dan misschien wel de laatste keer worden dat jullie de Conchiglioni al Ragù kunnen bestellen?

Uitverkocht!!

Wat hebben we veel reacties gekregen op ons ‘nieuws’ van vorige week! Zoveel leuke, lieve en enthousiaste reacties. Maar ook geschrokken reacties met; maar dan kunnen we niet meer bestellen??? Is dit nieuwsbericht aan je voorbij gegaan en denk je nu; huh hmm he wat heb ik gemist? Het bericht is hier terug te lezen.

Nu dan wel nog even genieten van de laatste bestel opties. Via de Instagram Stories had je het misschien al wel gezien, maar voor volgende week staat jullie absolute favoriete gerecht op het menu. De Conchiglioni al Ragù (van stoofvlees)! Dit keer te bestellen voor donderdag 15-04 of vrijdag 16-04. Twee dagen weer dit keer zodat ik niet al te veel mensen moet teleurstellen, als we weer zo razend snel uitverkocht zijn. Gezien dit hoogstwaarschijnlijk de aller laatste keer is dat je deze heerlijke pasta kunt bestellen, verwacht ik dat het weer snel gaat met de bestellingen. Wacht dus niet te lang met bestellen 😉

Maar niet getreurd, het recept voor deze heerlijke saus komt in het eerste mini recepten e-book te staan, waar we al heel druk mee zijn. Maryke van MetMaryke gaat aan de slag met de vormgeving en Stefanie Spoelder komt volgende week foto’s maken. En dan heb ik alvast een scoop voor jullie ☺️ naast het mini e-book gaan we waarschijnlijk elke editie als magazine uitbrengen 🥳 maar hierover heel snel meer info, met binnenkort al een pre-order optie.

En dan nu snel verder met die bestel opties dus 😄

De Conchiglioni al Ragù bestel je voor donderdag 15-04 of vrijdag 16-04 voor €10,50 per persoon. (Uitverkocht)

Ook voor deze dagen ga ik aan de slag met de Zuurdesem Focaccia die je besteld voor €2,50 per stuk en een kleine salade voor €3,75 per persoon.

Als toetje maak ik de Tiramisu truffels weer voor jullie. Deze gaan per 6 in een doosje voor €7,50.

Bestellen kan telefonisch of via whats app op 0642220351 of via email naar info@puurdeliz.nl

Bestellingen kunnen opgehaald worden of bezorgen we gratis (vanaf €15,-) tussen 15.00 en 17.00 uur. Liever later? Geen probleem, geef dit dan even aan bij je bestelling.

Morgen ben ik er weer met een nieuwe bestel optie 😬

Tot dan!

Groetjes,

Silvia

Puur Deliz weekmenu tartufi al Tiramisu

Take a Chance…

Hier is dan dat ene bericht! Dat ene bericht waar ik echt tegenop zag, maar aan de andere kant ook echt super leuk vind om te vertellen. Zoals je in de titel al ziet staan; Wij vertrekken!

Nu denk je misschien, vertrekken? Waar naar toe dan? En Puur Deliz dan?

Een tijdje geleden (voorjaarsvakantie) deelden wij het bericht dat we ons huis te koop gezet hadden. Op het moment dat we dat deden hadden we nog geen duidelijk beeld over hoe en wat. Wel wisten we zeker dat die stap zetten nodig was om ook andere stappen te zetten.

Een droom die wij al heel lang hebben, is buitenaf wonen. Met ruimte voor een moestuin, misschien ook eigen dieren, meer natuur, meer rust, weg uit het drukke centrum. Nu hebben we hier wel rond zitten kijken, maar tijdens deze zoektocht kwam het besef dat we al die punten die we opnoemden al ergens hadden……..

Op Sardinië……..

Nu besluit je natuurlijk niet zomaar om de boel op te pakken en te emigreren, en echt meteen emigreren is ook niet wat we nu meteen willen. Veel gesprekken dus, over wat willen we, en hoe willen we het? Met Raff zijn welzijn altijd op nummer 1. Hoe gaan we dit aanpakken?

Het antwoord hierop hebben we nog niet helemaal. Wat we wel al weten is dat we per 1 juli geen huis meer hebben. Het idee is nu om de hele zomervakantie in ieder geval op Sardinië te gaan zitten (Als de C-situatie dat toe laat, maar ik ben al heel hard aan het visualiseren 😉) en hier al vast op onderzoek te gaan. Na de vakantie komen we in eerste instantie terug, met het idee, het aankomende jaar misschien een aantal keer op en neer te gaan en één en ander te organiseren. We willen in ieder geval even een tijdje locatie onafhankelijk zijn. Naast Sardinië hebben we ook een aantal andere plekjes die we heel graag weer willen bezoeken ( Han en ik zijn gek op verre reizen en zouden dit ook graag weer op willen pakken) maar dit is natuurlijk ook weer even afhankelijk van die hele C-ellende.

En ja dan komt de vraag natuurlijk; En Puur Deliz dan?

Ja dat is een hele goede vraag 😂😂

Ze zeggen toch altijd dat je op je hoogtepunt moet stoppen? Nou dat moment is dan na 4,5 jaar zeker daar! Want poeh wat heb ik toch veel fijne vaste Puur Deliz liefhebbers die (bijna) wekelijks bestellen. Het kan eigenlijk niet beter! Maar wat ik het afgelopen jaar ook gemerkt heb, is dat het bijna onmogelijk is om op dit niveau van kwantiteit en kwaliteit vol te draaien. En dus moet je keuzes maken. Hoewel we meerdere keren gekeken hebben naar de optie om te groeien, met een mooie locatie, het trattoria idee, voelde dit toch niet altijd goed en als de juiste beslissing. En hoe moeilijk het ook is om deze beslissing nu te nemen, dit voelt nu absoluut wel als de juiste beslissing!

Tot 1 juni zal ik regelmatig nog met bestel opties komen, een soort van afscheid 🙈 waarbij ik jullie favoriete gerechten nog een keer voorbij laat komen, ook wil ik nog een keer (of misschien wel twee keer) de antipasto/borrelplanken doen en nog een keer heel heel uitgebreid menu, een soort van afscheidsdiner 🙈😂

En wat komt er na 1 juni?

Nou met die plannen ben ik ook al heel druk bezig! Ik ben er super enthousiast over en krijg er ook echt bergen energie van!

Er zijn drie verschillende paden die ik alle drie ga bewandelen. De eerste is dat ik van plan ben een reeks mini recepten e-books uit te brengen, met heel veel Puur Deliz gerechten (maar ook nieuwe), en dit steeds per thema. Ik verklap alvast dat de eerste hoogstwaarschijnlijk het Ragù handboek gaat worden, met mijn recepten voor verschillende echte Italiaanse Ragù’s, waaronder ook jullie favoriet; de stoofvlees Ragù! Hierover heel snel meer info!

Het tweede pad, is het pad van de workshops, op het moment dat we in Nederland zijn. Hiervoor zijn we ook druk bezig alle opties te bekijken. Maar het leukste lijkt mij hierin als het echt kleinschalig blijft, zodat ik echt de tijd kan nemen om samen te koken en samen een beleving op tafel te zetten.

En het derde pad, wat een heel spannend pad is 😬 maar wat ik zelf echt heel heel gaaf vind, is het pad van Food Travels naar Sardinië. Dit idee is vorige jaar zomer op Sardinië ontstaan en gaan we aankomende zomer echt helemaal vorm geven. Om zo hopelijk in het voorjaar van 2022 de eerste reis aan te bieden. Het idee is eigenlijk dat ik jullie als groep meeneem, langs de beste agriturismi op Sardinië, om kennis te maken met de Sardijnse eetcultuur, samen eten, samen naar de markt, samen koken. De echte Sardijnse cultuur en natuur leren kennen, maar ook een stukje ontspanning op de mooiste stranden van Europa. Kortom, pure beleving!

Zo al met al een flink verhaal………

En ik heb het nog wel geprobeerd zo kort mogelijk te houden 🙈😂 Eigenlijk heb ik nog veel meer te vertellen, dus er zullen nog veel meer blogjes komen, waarin ik jullie meeneem op ons grote avontuur.

Laat gerust een reactie achter hier op de website, op instagram, of via whats app/email. Wil je nog iets vragen dan kan dat uiteraard ook!

Wil jullie in ieder geval nu alvast een keer ontzettend bedanken voor jullie vertrouwen de afgelopen jaren en voor alle maaltijden enz die ik voor jullie heb mogen maken. Voor nu laat ik het hierbij, voordat ik straks ook nog emotioneel word 🙈😂

Tot snel!!

Liefs,

Silvia
(Maar ook Han & Raff)

 

Puur Deliz All Italian Sweetbox

Dat wat niet uit het hart komt, zal een ander hart niet raken…. ❤️

Jaaa daar ben ik weer! Het liefst gooi ik de agenda helemaal vol met bestelopties, maar ik merk dat deze stap terug echt wel even nodig was! En blijf ik het toch met de maatregelen wel echt spannend vinden. We kunnen toch maar zo een telefoontje krijgen dat Raff in quarantaine moet!

Voor nu blijven we dus alleen de abonnementen draaien en dan af en toe de bestelopties!

En daarvan heb ik er weer twee voor jullie! 🤩

Op maandag 29-03 bestel je:

Op veler verzoek; de Puur Deliz Lasagna voor €8,00 per persoon. (Uitverkocht) 

Deze is aan te vullen met de nieuwe zuurdesem focaccia voor €2,50 per stuk.

Ook kan je er weer een kleine salade bij bestellen voor €3,75 per persoon!

Ook aan het dessert hebben we weer gedacht! Sluit je maaltijd af met de Koffie Panna Cotta met hazelnoot en Gianduia voor €4,75 per persoon.

Bestellen kan via whats app op 0642220351. Bezorgen is vanaf €15,00 gratis!

De tweede bestel optie is voor 03 april;

Omdat het echt een groot succes was en ik zoveel leuke, lieve en enthousiaste reacties heb gekregen. Maar ook omdat ik het mega leuk vond om te doen ☺️☺️ Kun je op zaterdag 03 april weer de Puur Deliz All Italian Sweetbox bestellen voor €22,50. De Sweetbox is voor 4 personen en de inhoud is weer een verrassing, maar zal wel anders zijn dan die van vorige week!

De All Italian Sweetbox is op te halen tussen 13.00 en 14.00 uur, maar mocht dit niet lukken dan kunnen we in overleg even kijken wat er mogelijk is!

Met vragen kun je altijd bij ons terecht! Stuur gerust een whats appje of een mailtje, en bellen mag uiteraard ook!

Wens jullie alvast een heel fijn weekend en tot snel!

Liefs,

Silvia

Puur Deliz All Italian Sweetbox

Puur Deliz Conchiglioni al ragu

The secret ingredient is always love ❤️

Het was even stil, de laatste keer dat ik voor jullie gekookt heb is al weer bijna twee weken geleden! Maar ik ben weer even terug met twee heerlijke Puur Deliz bestel opties ☺️☺️

Naast dat ik er weer een maaltijd in gooi, heb ik dit keer ook een besteloptie voor jullie, wat helemaal nieuw is en ik nog niet eerder gedaan heb! Spannend dus!!

De Puur Deliz bestel opties zijn:

Aankomende maandag ga ik weer voor jullie koken en staat jullie absolute top favoriete maaltijd op het menu! De Conchiglioni al Ragù (van stoofvlees). Snel zijn is geadviseerd, want waarschijnlijk binnen no-time uitverkocht! Deze heerlijke pasta is te bestellen voor €10,50 per persoon. (Uitverkocht)

Ook kun je deze maandag ipv de oude vertrouwde focaccia bolletjes, nu helemaal nieuw; mijn zuurdesem focaccia bestellen! 🥳🥳 Deze kost €2,50 per stuk.

Ook graag nog een salade erbij? Geen probleem! Ook die is gewoon te bestellen voor €3,75 per persoon!

En om het af te maken kun je kiezen voor de Amaretti Sardi voor €5,00 per zakje!

Bestellingen bezorgen wij gratis vanaf €15,00 in Enschede!

En dan snel verder met de volgende bestel optie ☺️☺️

Een tijdje geleden heb ik op Instagram een poll gedaan met de vraag waar jullie behoefte lag naast de maaltijden…… en de All Italian Sweetbox was er één die echt heel veel stemmen heeft gekregen! Hier moest ik dus wel mee aan de slag! En nu durf ik het ook eindelijk aan 🙈😂

Ik heb op zaterdag 20 maart een All Italian Sweetbox voor jullie, met echte Italiaanse zoete heerlijkheden, welke dat precies zijn is een verrassing! Maar het is een combinatie van oude & nieuwe sweets en voor 3 tot 4 personen!

De All Italian Sweetbox kost €22,50 per box en is t/m woensdag 17 maart te bestellen (tenzij al eerder uitverkocht) Deze box bezorgen we niet, maar kan op zaterdag 20 maart tussen 13.00 en 15.00 uur opgehaald worden. Liever een andere tijd? Laat het me even weten en ik ga kijken of dat mogelijk is! (Uitverkocht) 

Dit zijn alle Puur Deliz bestel opties voor nu! Ik ga proberen snel weer met nieuwe bestel opties te komen ☺️☺️

Wens jullie een heel fijn weekend en tot snel!!

Liefs,
Silvia

 

Puur deliz panna cotta

Ja het kriebelt toch wel weer om mooie plankjes voor jullie te maken ☺️☺️

Gelukkig geen quarantaine hier 🥳 en dus durf ik het wel aan om aan het einde van de krokusvakantie een Puur Deliz extra besteloptie in te zetten ☺️☺️ En niet alleen op zaterdag 27 februari, maar ook voor maandag 1 maart kun je een bestel plaatsen!

Op zaterdag 27 februari:

Is het weer mogelijk om een Puur Deliz Antipasto/borrelplank te bestellen! De plank gaat er iets anders uit zien, zodat diegene die de plank al vaker besteld hebben, toch verrast worden ☺️ Maar wat ik alvast wel kan vertellen is dat er dit keer en een 100% homemade zuurdesem broodje en zuurdesem uien-Focaccia op zal zitten 🥳

De Puur Deliz Antipasto/borrelplank bestel je voor:

2 personen voor €32,50
3 personen voor  €48,50
4 personen voor €60,00

Wil je de plank graag voor meer personen neem dan even contact op voor de prijzen!

Graag ook nog een dessert erbij? Geen probleem! Op deze dag is onze Panna Cotta al café met gianduia en hazelnoot te bestellen voor €4,75 per persoon!

We bezorgen de planken tussen 15.00 en 17.00 uur en deze bezorging is gratis!

Wil je graag bestellen? Stuur dan een whats appje naar 0642220351!

Op maandag 01 maart:

Maak ik weer jullie absolute favoriet! De Puur Deliz Lasagna voor €8,- per persoon!

Uit te breiden met Focaccia en een kleine salade voor €4,75 per persoon. Alleen focaccia is ook mogelijk voor €2,25 of alleen een kleine salade voor €3,50 per persoon.

Ook voor deze dag bestel je de Panna Cotta al café met gianduia en hazelnoot voor €4,75 per persoon als dessert!

Bestellen kan via whats app of e-mail!

Bezorging is vanaf €15,00 gratis!

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag!

Wens jullie alvast een heel fijn weekend! (En ook een fijne vakantie voor wie een weekje met de kids vrij neemt)

Groetjes,
Silvia

 

Zucchine Tonnate Puur Deliz

Gun jezelf rust, uit rust komt kracht!

Vanochtend kreeg ik bovenstaande quote bij mijn meditatie en dacht jaaaaa! En besloot toen ook meteen deze Puur Deliz update te schrijven!

Na mijn bericht van vorige week, heb ik ontzettend veel lieve berichtjes van jullie ontvangen! Super dankbaar daarvoor 🙏🙏! Ook kreeg ik nog best veel berichtjes van ongeruste ouders, die zich ook veel zorgen maken! Ik hoop dat we met elkaar de kracht vinden om door deze hele lastige periode te komen!

Ik heb ook een aantal berichtjes gehad, met de vraag of ik wel wist dat ik zelf niet in quarantaine moet op het moment dat er iemand bij Raff uit de klas positief test. Alleen Raff moet in quarantaine. Dit weet ik wel……. maar het voelt voor mij niet prettig! Niet prettig voor de mensen die zich echt zorgen maken om ziek te worden, maar ook niet prettig voor Raff. Hij moet tenslotte wel 10 dagen echt thuis blijven zitten! Mag niet naar buiten, niet met vriendjes spelen enz enz en er kan ook geen oppas komen. Ik vind het niet fair naar hem toe als ik dan zeg, sorry Raff maar mama moet wel de hele dag werken. Jij vermaakt je wel hè?! Nee dit voelt niet goed en dat ga ik dan ook niet doen! Met alleen de abonnementen is het te overzien en kan ik de eventuele annuleringen ook overzien!

De volgende vraag was kan ik dan een abonnement nemen??? Voor nu neem ik geen nieuwe abonnementen aan! Na de krokusvakantie heb ik eventueel weer een paar plekjes! Wil jij dan graag met een abonnement starten, stuur mij dan even een berichtje voor meer info!

Maar nu dan? Nog steeds geen maaltijden?

Voor de aankomende twee weken gaan we sowieso niet weer starten met de maaltijden. Voor na de krokusvakantie misschien, maar dit is nog geen zekerheid!

Wel zit ik er aan te denken om zaterdag 27 februari een bestel optie te doen, gezien Raff dan de hele week vakantie heeft gehad! Ik twijfel nog over een dinner menu of weer Antipasto/borrelplanken zoals afgelopen zaterdag! Wat overigens weer een groot succes was! Geweldig!!

Hierover volgende week vrijdag meer info!! 😃😃

Dank jullie wel voor jullie steun en begrip!!

Fijn weekend en tot snel!!!

 

Puur Deliz melanzane Caprese

En dan sta je zo snel, alweer op het punt dat je een lastige beslissing moet nemen!

Na de Weekmenu post van vorige week, waarin ik schreef dat met de homeschooling het erg lastig was om de maaltijdenservice draaiende te houden op het niveau van de afgelopen maanden, was ik in eerste instantie dolblij met het nieuws dat de scholen weer open zouden gaan. Totdat daar dan de lijst met extra maatregelen erbij kwam.

Ik ben heel eerlijk met jullie, ik heb echt even meerdere momenten van kortsluiting gehad. Want weer voor de zoveelste keer, moet ik een work around bedenken om mijn zaak, waar ik al vier jaar knetter hard voor werk, draaiende te kunnen houden.

Nu weet ik echt wel dat er heeeeel veel mensen/ondernemers zijn die het veeeel slechter hebben. Trust me, dat weet ik. Maar ondanks dat ik me het afgelopen jaar zo positief mogelijk heb proberen op te stellen. Heb ook ik, investeringen die ik gedaan had, voor mijn catering opdrachten, niet terug kunnen verdienen. En ook ik ben met voorraden blijven zitten, na annuleringen omdat de maatregelen weer aangescherpt werden en dan neem ik de gemaakte uren nog maar voor lief.

Als ZZP’er/ondernemer loop je risico’ s als je bijvoorbeeld ziek word en niet kunt werken. Ziek zijn betekent voor mij, niet kunnen werken, en dus geen maaltijden verkopen, en dus geen omzet en dus geen geld! Heel simpel! Dat risico is voor mij! Als ik inkopen doe en ik moet alle bestellingen annuleren en ik blijf met de voorraad zitten, dan is dat mijn probleem. Dat risico kan ik nemen omdat het zelden tot nooit gebeurd! Nu loop ik dit risico ook bij het geval dat er een kind of leerkracht bij Raff in de klas positief getest wordt en wij dan ook in quarantaine moeten.

Ja dat verandert wel het één en ander.

Ik zou dus zoals vorige week gezegd, vandaag het diner menu posten voor zaterdag 13 februari. Om zo’n menu te draaien, begin ik dan op maandag al met inkoop en voorbereidingen. Maar ik durf het dit keer niet aan. Want als er dus een kindje bij Raff uit de klas positief getest wordt, dan kan ik dus alles gaan annuleren. Nu denk je misschien maar wat is de kans? Maar als die kans zo klein was, dan hadden ze deze maatregel niet genomen toch? Die voorraad staat dan 10 dagen niks te doen en kan ik dus of zelf opeten (lijkt me niet verstandig) of weggooien. Eigenlijk geldt dit ook voor de maaltijdservice. Ik heb hiervoor erg veel (verse) voorraad staan en durf gewoon dat risico niet te lopen.

Normaal gesproken, zoals eigenlijk het hele afgelopen jaar, zou ik een baal uurtje hebben, hierna in de keuken gaan staan en een oplossing bedenken. Op dit moment ben ik moe en ook een beetje uitgestreden omdat deze nieuwe maatregelen me diep in mijn moeder hart treffen. Want eerlijk is eerlijk, wat ik hier boven beschrijf, is K*T, maar ook daar zou ik wel iets op kunnen bedenken. Maar juist door de combinatie van vermoeidheid door het hele jaar die energie zo hoog te moeten houden en nu een toch echt wel een diepe vorm van angst en ongerustheid voor Raff en wat hem nog te wachten staat door deze nieuwe maatregelen, poeh ik weet het even niet meer.

Puur Deliz moet over eten gaan en niet over politiek en ander geneuzel, dus ik laat het ook hierbij wat betreft dus alle maatregelen en toestanden. Heb er al teveel woorden aan vuil moeten maken. Mocht je hier toch nog iets over willen zeggen, dan kun je me gerust een berichtje of mailtje sturen!

Voor nu gaat dus even de stekker eruit wat betreft weekmenu en andere bestelopties. De Antipasto/borrelplanken van morgen gaan natuurlijk gewoon door! De abonnementen blijf ik ook wel doordraaien, dit is wat betreft voorraad te overzien en in die hoeveelheden kan ik nog last minute inkoop doen om het risico te verkleinen. Ik zit er wel aan te denken om op zaterdag 27 februari misschien nog een menu te doen, omdat Raff die week ervoor vakantie heeft en dus niet naar school gaat!

Ook zal ik misschien hier en daar, last minute (lees; 1 dag van te voren) bestel opties aanbieden. Deze zal ik via de vaste weekmenu app aan jullie door appen en meedelen via Instagram.

Ik hoop op jullie begrip!

Jullie horen snel weer van me!

Groetjes,

Silvia

Puur Deliz weekmenu tartufi al Tiramisu

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same……. ♥

Aan de titel hierboven kunnen jullie misschien al afleiden dat het Puur Deliz weekmenu er iets anders uit gaat zien! Ik heb namelijk een moeilijke keuze moeten maken, waar ik eigenlijk al twee weken tegen aan loop te hikken. De afgelopen dagen, werd heel duidelijk dat ik toch echt die knoop moest doorhakken.

Het combineren van de homeschooling en het thuis zijn van Raff met Puur Deliz, ging eigenlijk best goed. Ik stond vroeg op (05.00 uur) en werkte dan ‘s avonds nog door en dan tussendoor nog een paar uurtjes meepakken…….. maar deze manier van werken, is helaas voor mij niet lang vol te houden. De vermoeidheid begint nu toch de overhand te krijgen. Het is gewoon niet realistisch dit tempo nog lang vol te houden.

Nu heb ik heel vaak tegen mijzelf gezegd, ach Silvia, kom op, je hebt er maar 1 thuis zitten. Wat moeten anders ouders zeggen, met 2, 3, 4 of 5 kinderen? En je bent eigen baas, je werkt op jouw voorwaarden, niet zeuren, gewoon even doorpakken. Jij kunt nog gewoon draaien, wat moeten die andere ondernemers die hun zaak nu moeten sluiten…….?

Ja hele gesprekken in mijn hoofd. Maar in deze situatie 40 uur blijven werken, voelt voor mij niet goed meer! Ik merk dat Raff het thuis onderwijs ook lastiger begint te vinden en een 5 jarige heeft gewoon tijd en aandacht nodig en die wil ik hem ook gewoon kunnen geven. En daarvoor moet ik fysiek en mentaal fit aanwezig kunnen zijn.

Ik hoop op jullie begrip, daarom leg ik het heel beknopt ook even snel uit. Maar voor de maand februari gaat het er dus iets anders uit zien!! De abonnementen blijven gewoon door gaan, hier zal niks aan veranderen. Verder ga ik in het weekend meer oppakken, om doordeweeks iets meer ruimte en tijd voor Raff te hebben.

Hierbij even een overzicht van februari:

Maandag 01-02: Alleen abonnementen
Dinsdag 02–02: Maaltijdservice (Lasagna)
Donderdag 04-02: Alleen abonnementen
Zaterdag 06-02: Antipasto/Borrelplank (uitverkocht)
Maandag 08-02: Alleen abonnementen
Dinsdag 09-02: Alleen abonnementen
Donderdag 11-02: Alleen abonnementen
Zaterdag 13-02: Italian Dinner Menu (komt vrijdag 05-02 online!!!!)

Voor week 7 (15-02 t/m 20-02) weet ik nog niet helemaal zeker hoe ik het ga aanpakken, dit is ook even afhankelijk van de maatregelen, hier kom ik later op terug! Week 8 is de krokusvakantie, deze week nemen wij ook een weekje vakantie en zijn wij helemaal gesloten. Met de abonnementhouders nemen wij zelf even contact op!

Aankomende week de maaltijdservice alleen op dinsdag dus. Op het menu staat de Puur Deliz lasagna voor € 8,- persoon. De lasagna is  uit te breiden met Focaccia en een kleine salade voor €4,75 per persoon. Alleen focaccia is ook mogelijk voor €2,25 of alleen een kleine salade voor €3,50 per persoon. (UITVERKOCHT!) 

Het dessert voor dinsdag is helemaal nieuw! Op Instagram heb je het misschien al voorbij zien komen…… Heerlijke Tiramisu truffels. Prijs per 5 truffels is € 6,25.

Vol=Vol, wacht dus niet te lang met bestellen!

Bestellen kan per email naar info@puurdeliz.nl of telefonisch/whats app op 0642220351.

Bezorging is vanaf €15,00 gratis, afhalen is ook mogelijk op tijdsafspraak. Betaling per betaalverzoek (tikkie) of contant.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Fijn weekend en tot snel!

Groetjes,

Silvia

Puur Deliz weekmenu tartufi al Tiramisu

weekaanbieding conchiglioni puur deliz

Count the memories not the calories 🤣🤣🤣

Update: Op dinsdag zijn we uitverkocht! Er kunnen voor deze dag geen bestellingen meer geplaatst worden!

We gaan alweer de laatste week van januari in! Hebben jullie een balans maand gehad? Heb veel voorbij zien komen als in geen alcohol, geen vlees, zelfs helemaal geen dierlijke producten! Ik heb er zelf voor gekozen geen suiker meer te gebruiken in mijn cappuccino. Hier zou ik heel snel aan wennen…… helaas valt dat wel tegen 🙈😂 maar we gaan door!

Jullie hebben vast allemaal op het nieuws gezien dat de basisscholen toch langer dichtblijven. Zolang dit het geval is, draaien we op de maandag alleen de abonnementen en niet de maaltijdservice. Ik vind dit heel vervelend, maar ik kan dit helaas niet anders regelen.

Om dit een beetje op te vangen, heb ik een aantal bestel opties voor in de weekenden. Diegene die ons op Instagram volgen, hebben het al voorbij zien komen. De eerste extra besteloptie is op zaterdag 6 februari. Op deze dag hebben we onze heerlijke Puur Deliz Antipasto/borrelplanken voor jullie. Klik hier voor je alle info.

En nu verder met het weekmenu:

Op maandag 25-01: Voor deze dag is het niet mogelijk te bestellen. Alleen de abonnementen gaan door!

Op dinsdag 26-01: Op deze dag kies je voor de Conchiglioni (ipv Lumaconi) Tonno e Mozzarella voor €10,00 per persoon. (Reuze pastaschelpen gevuld met licht spicy in vernaccia wijn gemarineerde tonijn.) (uitverkocht)

Op donderdag 28-01: De Conchiglioni funghi e Gorgonzola (reuze pasta schelpen gevuld met kastanje champignons en Gorgonzola –> waarschuwing: alleen voor de echt gorgonzola liefhebber :-P) voor € 9,50 per persoon.

Bovenstaande maaltijden zijn uit te breiden met Focaccia en een kleine salade voor €4,75 per persoon. Alleen focaccia is ook mogelijk voor €2,25 of alleen een kleine salade voor €3,50 per persoon.

Als dessert deze week, omdat er weer heel nadrukkelijk om gevraagd is 😉 heerlijke Bigné con crema pasticcera (Huisgemaakte Italiaanse soesjes met patisserie creme). 10 stuks per portie voor €9,50.

Vol=Vol, wacht dus niet te lang met bestellen!

Bestellen kan per email naar info@puurdeliz.nl of telefonisch/whats app op 0642220351.

Bezorging is vanaf €15,00 gratis, afhalen is ook mogelijk op tijdsafspraak. Betaling per betaalverzoek (tikkie) of contant.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Fijn weekend en tot snel!

Groetjes,

Silvia

 

 

Puur deliz hapjes

Met wie ga jij het plankje delen???

UPDATE: De antipasto/borrelplank is niet meer te bestellen! We zitten helemaal vol!!

Diegene die ons op Instagram volgen hebben de poll en uitslag wel voorbij zien komen. Het werd namelijk echt even tijd voor extra bestelopties. Op mijn vraag welke extra bestelopties jullie zouden willen; dinner menu in het weekend, All Italian Sweetbox of de Puur Deliz antipasto/borrelplanken, kwam niet echt een eenduidig antwoord. We gaan ze dus gewoon alle drie doen. 🙂

Jullie krijgen voor de All Italian Sweetbox later nog een datum, maar voor het Dinner menu heb ik alvast een datum vast gezet en dat is zaterdag 13 februari. Dit gaat een volledig Sardijns menu worden, waarbij ik nu nog volop aan het testen ben, om echt iets bijzonders bij jullie op tafel te krijgen!! Ik neem je met dit menu even mee naar Sardinië! Save the date dus 🙂 meer info, prijzen en bestelopties volgen later!

De Puur Deliz Antipasto/Borrelplank is te bestellen voor zaterdag 6 februari. Dit is weer een rijkelijk gevulde (houten) plank met onze Puur Deliz hapjes, huisgemaakte focaccia en tapenade, Italiaanse kazen en charcuterie.

Wij bezorgen de planken op zaterdag 6 februari tussen 15.00 en 17.00 uur in Enschede. Wij rekenen voor de bezorging geen extra kosten! Ophalen kan ook tussen 15.00 en 17.00 uur.

De Puur Deliz antipasto/borrelplanken bestel je voor

2 personen voor €30,00 per plank.
3 personen voor €44,50 per plank.
4 personen voor €57,50 per plank.

Voor diegene die nog een heerlijk Italiaans dessert erbij willen, kun je kiezen voor de Puur Deliz Zuppa Inglese opgemaakt in de 1 persoons glazen voor €6,00 per persoon.

Bestellen kan tot en met vrijdag 29 januari maar vol = vol! Wees er dus snel bij!!

Bestellen kan door te bellen, of een whats app te sturen naar 0642220351 of een mailtje te sturen naar info@puurdeliz.nl.

Meer info over het dinner menu van 13 februari volgt snel!

Via deze link ga je weer terug naar het weekmenu!

Fijn weekend!

Groetjes,

Silvia

Puur deliz Zuppa Inglese